maanantaina, elokuuta 24, 2009

Rokkiluolaa ja taiteiden yötä

On jotenkin koko ajan niin kova meno päällä, että postausten kronologia häiriintyy, mutta sou not? Kertaanpas kuitennii nyt, mitä muuta viimeviikolla tapahtui, paitsi sitä studiolla luuhaamista.

Tiistaina käytiin Kometan kanssa rokkiluolassa Liuhun luona kylässä. Kuten arvata saattaa, toimi kaikki oikein jouhevan leppoisasti. Ihmisiä olis saanu valua enemmän, mutta tuntuivat ne paikalle saapuneet diggailevan keikistä sitäkin enemmän. Keikan hurjin tapaus muuten sattui, kun Tero sytytti kesken keikan lavalla pikkusikarin palamaan! Kohahdus kävi läpi rokkiyleisön ja noin nanosekunnissa paikalla oli viljasiilon kokoinen portsari etsiskelemässä merkkejä terrorismista. Rokissakin täytyy nykyään turvautua äärimmäisiin konsteihin, jotta kaiken nähnyttä yleisöä onnistuttaisiin shokeeramaan :D

Perjantaina läksimme studiopäiväni jälkeen kirkolle katselemaan Ranskalaisten ilmapalloshowta. Olihan se aika messevää katseltavaa. Kauhee tungos siellä oli, mutta jotenkin on työn puolesta tuo pelisilmä hioutunut melko tarkaksi, niin löydettiin hyvät ja avarat spotit ihan tapahtuman keskeltä. Kuveja saapi katsella lisää Picasagalleriasta.

No siitä sitten shouvin jälkeen haahuiltiin ihmismassan mukana kamppiin, missä meitä odotti pari frendiä. Naatittiin vähän viiniä eduskuntatalon puistossa ja käytiin portaillaan pusukopissa pusuttelemassa. Tämän jälkeen päätimme kiertää töölönlahden kautta kallioon. Olen kyllä kuullut, että finlandiatalon hoodeilla hengaa taiteiden yönä paljon teinixii, mutten käsittänyt että sinne on rynnänneet koko suomen nuoriso. Huh, huh!
Kevyttä hengailua siellä kalliossa sitten, mutta kohtis aikaista kotiin menoa kuitennii.


Äh, vielä tapahtui seuraavinakin päivinä vaikka ja mitä mielenkiintoista, mutta nyt täytyy lähtä tuonne reaalimaailmaan kartuttamaan lisää kokemusperää. Palataanpas asiaan myöhemmin. Mä lähden ostaan uutta leijaa ny! On nähkääs sesonki murroksessa ja hyviä taitoleijoja saa alan liikkeistä puoleen hintaan. Boh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti