Pörring allover

Lördis meni vähän vasurilla. Olimme nimittäin Akaalla Reiskan bändin kanssa vasenkätisten festareilla. Siellähän tuntui ens alkuun olevan aika jännä kohdeyleisö, mutta löytyihän sieltä nuorisoakin keikan aikana lavan edustalta. Oli vähän pienehkö lava ja jotain alimitoitettuja HK:n purkkeja tolpan nokassa. Roudaus väkijoukon läpi ja ruokana makkaraperunoita makkaralla ja miksauspiste jossain kaljateltan takana, mihin ei oikeesti kuulunu yhtään mitään. Noh koska olin edellisenä päivänä siinä määrin sisuuntunut vähän kämäsistä soundeista, niin jumaliste että nyt kompensoin oikein kunnolla. Koko keikka meni ravatessa mikserin ja lavan väliä. Välillä suuntailin PA:ta paremmin ja välillä jouduin heilumaan lavallakin, kun mikkien suuntaus ei pitänyt. (Kyllä, se mikki oli haitsun alla ihan tarkoituksella sinä ruoja ;) Ja hyvähän siitä tuli, kun oli pakko, prrkle!
Auto oli kohtalaisen tehokas tetris, kun meillä oli messissä tuuraavan kiipparistin lepat ja pelit.
Pakkaus

Eilen nappasimme vaimon kans pyörät alle ja lähdimme polkemaan keskuspuistoon, epämääräisenä päämääränämme Haltialan maisemat ja vantaankosken pauhu.
Oli matkalla kaikkea ihmeellistä ja kaunista, kuten kerros-sieni ja päämääräkin löytyi.

Shrooms

Siinä haltialan kartanolla paistettiin sit makkaraa ja ihmeteltiin eläimiä. Luontopolkua rantaan ja koskea kokemaan. Oli muuten mukavata! Voin suosittaa lämpimästi. Stadi on kyllä siitä mahtava paikka, ettei tarvi kauaa polkea, niin sitä voi löytää itsensä ihan landelta, pellosta.

Sign

Nyt vien vaimoni syömään johonkin herkkuraflaan. On hänen viimeinen lomapäivänsä.

Huomenna sen verran duunia, että Raappana & Soundexplosion bänd olis kutosella.
Just kuulin Epulta, että joku oli kaatanut tuopin mikkilodjuun, mikä havaittiin vasta viikko tapahtuman jälkeen. On kuulemma aika haikee täten mikkivalikoima. Noh kohti uusia haisteita, sano...

Kommentit

  1. Jätit koloja, koska rivit eivät kadonneet.

    VastaaPoista
  2. Meni vähän aikaa, ennen kuin viestisi avautui :D

    Itseasiassa kävi mielessä kuva, että kun saa tasaisen rivin aikaiseksi, romahtaisi se lattian läpi katuun!

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit