Niitä näitä

Eilen tuli oltua piiitkästä aikaa kutosen äänessä. Alun perin piti olla Raappanan ja soundexplosionin keikka, jonka johdosta pojat valittelivat sitä, ettei liksa riitä mun palkkaamiseen ääneen. Noh kilautin kaverille ja änkesin itseni duuniin. Sama keikka, eri maksaja. No ennen keikkaa ilmenikin että Raappaana on sairaana joten jätkät oli hoitanu Jukkapojan paikkaamaan. Näppärää sikäli, että bändi pysyi samana, solisti vain vaihtui.
Jätkät vetivät puolitoistatuntisen messevän reggae setin. Oli lystiä kovasti! Pojat soitti kuin kuninkaat (miten kuninkaat nyt sitten soittavatkaan) ja itsellänikin oli kivaa nappuloiden takana.

Nyt naputan blogia ko. mestan bäkkärillä jälleen talon vahtina. Täällä on harvinaisen hiljaista. Mestassa on nähkäät Kraftverk-keikan jatkobileet ja bändi vääntää tien toisella puolella keikkaa täysillä.

Huomenna on pesti Flow festareiden aloitusakti Oi pojat miksaajana. Kyseessä on eräänlainen reggae/hip-hop superkokoonpano, jossa on tyyppejä kautta linjan Soulcaptain bändistä explosioniin ja mikinvarressa heiluu niin ASAa, Puppaa, Raappanaa, Laineen kasperia ja vaikka ketä. Mielenkiintoista on tuloillaan.

Jos ens viikolla sais eteenpäin Bianchi projektia. Vaimolle tulee slicki maantiepyörä alle.
Sittenpä ajetaan kilpaa Porvooseen ja vaikka mihin.

Kommentit

Suositut tekstit