Lokoilua, juoksetusta ja leijailua

Juu niin sitähän mun piti hehkuttaa, että Suomenlinnassa on hehkeitä piknikpaikkoja. Löydettiin näet erätukun, vaimikäsenytoli, alesta parilla kympillä semmonen reppu, jonka sivutaskussa on täys ruokailusetti kahdelle, liinoineen päivineen. Lisäksi siinä on isompi puoli, mikä toimii kylmälaukkuna evähille ja lisäksi oma lokeronsa pullolle, mikä sekin pitää lämmön tasaisena. Aika leuhkaa!
Sinneppä Suokkiin sitten vakiomestoille köllimään ja naatiskelemaan evähistä. Melko rauhaisaa.


Tämän lisäksi me ollaan toimittu kaverin kaverille koiravahtina. Kaks tommosta Epsanjan vinttikoiraa on kulkenut messissä. Todella hyväluontoisia otuksia... ja nopeita. Saatanan nopeita!!!
Noi otukset on hämmentävän täyspäisen oloisia, huolimatta karusta menneisyydestään. Espanjassa kun on tapana päästää huonosti metsästäneet tai kisoissa pärjänneet koirat päiviltä mahdollisimman raa´asti, kiduttamalla ja hirttämällä matalalle. Se nähkääs tuo onnea. Mulle onnen toisi, mikäli ko. ihmisiä hirtettäis vastavuoroisesti munistaan.


Alkuviikosta kävin ostamassa uuden leijan. Terkemmin sanottuna Delta - sarjan stunttivekottimen. Hitto että se on tarkka ja hyvälentoinen vehjes, ja nousee ilmaan hämmentävän pienessä puhurissa. Silmukat ja muut lähtee jo komeesti, mutta sen vähän mitä oon noita sakkaustemppuja treenannu, ei ihan vielä lähde kunnolla. Hobbypointista tosiaan hain -40% alesta. Ovh:87 €, olis kirpaissut, nyt ei niinkään. Kirjoittelin lisää aiheesta Wautsiin, mikäli rupes homma kiinnostamaan. Voin suositella. Siinä puuhassa unhoittuu maalliset murheet kummasti! Niin ja kivaa se on, vaikkei murheet painaisikaan.

Kommentit

Suositut tekstit