Kiitos nyt tästäkin 1976-2009

Törmäsin taas vaihteeksi näihin surkuhupaisiin "Kiitos"paitoihin. Tiedättehän ne talvisotaa ihannoivien leijonakorullisten miesten kantamat vaatekappaleet.
Tulipa siinä sitten myöhemmin paskalla istuissani fundeerattua että jos sotia pitää muistella, niin eikös sitten kannattaisi vähän laajentaa skaalaa muihinkin merkittäviin vapaustaisteluihin? Miten olisi esimerkiksi:

"Never forget: Veljes-sota 27.01.1918-16.05.1918"

Tai sitten nuijasota, jossa talonpojat vittuuntuivat aatelisten ja sotilaitten riistoon.
Noh eipä tarvinnut kuin mainita chatissa asiasta veljelleni ja kohtapa paita olikin jo suunniteltuna!

Tämä jatkaa hyvin paitojen sarjaa joita ollaan broidin kans kehitelty. Viimeksi pöllittiin isän vitsi ja painettiin paitoja Miles Davis fontilla. Sillä erotuksella toki alkuperäiseen, että paidoissa lukee nyt Miles Tavis.

Ainakin nää on hauskempia kuin tämä taannoinen älynväläykseni :D

Ja jos nämä kyseiset mallit mursivat pukukoodisi, niin Miles Tavis painopohjajutskia on kuulemma vielä muutama jäljellä ja Ciitos paitoja tehtaillaan, mikäli tilauksia tulee silleen kivasti, ettei mene hommat miinuksille. jazmanaut ÄT gmail.com on osoite, johon voi riivata asian tiimoja.

Kommentit

 1. Hieno oli se hetki kun Absoluuttinen nollapiste aloitti keikan ja lavalle astui Tommi Liimatta paidassa jossa luki "Helvetin Saatana" Hesarin tyylillä.

  VastaaPoista
 2. Huoh! Asiavirheitä ja idiotismia. Kiitos- paitojen funktio on ihan jotain muuta kuin Talvisodan ihannointi. Kattaa muuten Suomen muutkin sodat 1940-luvulta. Kaikki suomalaiset saisivat olla kiitollisia isänmaataan puolustaneille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ajattelevilla nisäkkäillä on hyvinkin tiedossa kiitospaitojen alkuperäinen ja upea funktio. Niiden pitäjät vain ovat pilanneet koko aatteen kohottelemalla munattomat uhkauksensa omaa kansaa vastaan. Se on häpeä! Kiitospaita ja päihteet ovat sopineet todella huonosti yhteen. Pankaa jotain muuta päälle kun lähette vetämään perseet olalle. Veteraanit on aikanaan istuneet kosteitakin kiitosiltoja mitalit ja lasit kilissen. Ja se on jees. Räkänokat pysykööt lestissään.

   Poista
 3. Näinpä kerran sellaisen paidan jossa venäjäksi luki "Eipä kestä 1939-1944". Siinä oli neukkusotilas. Se oli aika hauska.

  VastaaPoista
 4. "Kiisto 1939-1945"

  VastaaPoista
 5. Kiitos veteraaneille ja pidän jatkossakin suomi paitoja!

  VastaaPoista
 6. Sitten on se, missä on se Sultan-ukon pää ja "Kiitos 19:39-19:45". Sellainen on hauska.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit