sunnuntaina, elokuuta 23, 2009

Döhö döhö, sanoi otsikko

Torjantai ja perjantaipäivät menivät leppoisissa merkeissä studiolla. Kiva kun siellä on uus tehomäkki, jonka myötä piti myös päivittää UAD:n prossukortit. Nyt voi paiskoa Neven kanavia, pultekkeja, sun muita soundinlämmittäjiä kehiin surutta.
Itse miksausprosessi on ollut tähän asti harvinaisen vaivatonta. Tietty alkuun oli vähän ihmettelyä raitojen kanssa, että mikä se tämmönen "kattila" raita on ja mikä on moisen soundin syvin olemus. Tai entä sitten instrumentti nimeltään "Bylsin".
Noh jätkät on nauhoittaneet matskun hyvin, biisit on loistavia ja sovitukset ilmavia, niin mikäs niitä on miksaillessa. Cleaning Womenissa ei oo todellakaan ole kyse vain naisiksi pukeutuneista miehistä, jotka soittavat pyykinkuivaustelineitä. Kyseessä on mielestäni yks maamme kovimmista bändeistä.
This is the sound of Cleaning Women

Juu, u. Se siitä tälläkertaa. Nyt on ulkona sen verran hieno keli, että lähdemme vaimon kanssa kalalle. Illemmalla käyn fiksaamassa studiolla vielä yhden biisin siihen kuntoon että voin ens viikolla aloittaa biisin soundin muokkaamisen puhtaalta pöydältä. Biisi on sieltä isommasta päästä yli kahdeksallakymmenellä raidallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti