Rykäys

Onpas taas sattunut ja tapahtunut, siitä huolimatta ja etenkin johtuen, en ole juurikaan bloggaillutkaan. Kaikki ei nääs nääs kuulu teille, ylläri pylläri.
Eniveis, pyöräilyä ollaan myös harjoitettu. Käytiin ihmettelemässä Michael Jacksonin muistoaitaa stadikalla. Töölössä päädyttiin vihdoinkin yhteen italialaiseen ravintolaan, joka on pitänyt tyypata jo ajat sitten. Pahaenteinen mikroaaltouunin "Ping" lunasti pelkotilamme. Ei kamalan supremo kokemus. Onneksi jälkiruokakahvit punaisella tuvalla ja mustikkajätskit kaivopuistossa pelastivat.
Molempi

Eilen äänittelimme kohina-orkesterin kanssa kellaritiloissa. Teemana oli Michael Jacksonin kuolemanjälkeinen vaellus ja voin kertoa, että mikäli musiikkimme seuraili yhtään ko. edesmenneen vaellusreittejä, on hällä melko kimurantti tie taivallettavana.

Nyt täytyy jatkaa Plutonium 74- remixausta. Audiovirta on työn alla. Saas nähdä mihin se vie. Kunnon miehenä pitäis vielä keretä tiskata, ennen vaimon töistä pääsyä ja hallissakin pitäisi piipahtaa piknik-ainesten haussa ja ehkäpä ihan kuoharinkin voisi ostaa. Tänään on nimittäin rakkaimpani viimeinen työpäivä kuukauteen. Let´s loma!
Mereneito

PS - Jos tylsyys vie, niin ohessa vähän päiviteltävää. Juu se on kesä ja kärpäset, mutta oikeuttaako se jättämään aivot laitumille?
-Alku
-Keskikohta
-Loppu?
Jos ei tuntunut missään, niin suosittelen turhautumaan ko. kommenttien parissa.

PPS -Milloin uusista perunoista tuli varhaisperunoita, miksi ja kenen toimesta?!!?

Kommentit

Suositut tekstit