Pyörän purkua ja kalan perkuuta

Muistatteko kun vastikään hehkutin Welhon broblematiikan fiksauksen sujuvuutta ja nopeutta. No tämänviikkoinen virtuaalihiljaiseloni on johtunut siitä että netti laukesi issekseen maanantaina, joskus 09-11 välillä. Asiakaspalvelussa sanoivat lähettävänsä ukkelin paikalle pikimiten, joka tapahtui vasta tänään. Eikä sekään mitään vikaa mistään löytänyt pätevyydenoloisuudestaan huolimatta, mutta saipahan kuin saipahankin sen kuitenkin toimimaan. Kummaa on homma!

Muttei ole ehtinyt harmittamaan. Ulkona on ollut kesäkelit, joita olen hyödyntänyt rakentelemalla pyörää ystävälle. Purin tollaisen norjanjopon, eli kombin perusosiinsa, hioin, puunasin ja maalasin. Nyt se on kuiva ja maalipinta on vesihiontaa vailla. Sitten panen palapelin kasaan ja eiku onnelliselle omistajattarelleen.

Eilen illalla odotellessani maalikerrosten välissä, kävimme vaimon kanssa tuossa kaisaniemenrannassa kalalla. Heti ekalla heitolla nousi jigillä reipas kiloinen kuha. Sen jälkeen kävi vain tärppejä, mutta sitten vedin ylös muovipussin, missä oli lippa kiinni. No tämä testiin ja ekalla heitolla ylös nousi toinen kuha. Nyt on uunikalat tällepäivälle ja kissakin on tyytyväinen saaliiseen. Keltainen muuten tuntuu olevan päivän sana!

Lähettäjä alelaari


Nyt pitäis kirjoittaa yks kolumni, tietäis vain mistä... Ideoita?

Kommentit

Suositut tekstit