*Kiikuti*

Nyt täytyy kyllä avautua vähän Welhon asiakaspalvelusta.
Meillon toi netti toiminut taas pitkän aikaa ilman mitään ongelmia, kunnes viime viikolla se rupes pätkiin aika randomilla. Toimi muuten ihan normaalisti, mutta sitten välillä katkas yhteyden hetkeksi. Ei pitkäksi aikaa, mutta just silleen ettei pankkiasioitaan voinut hoitaa ja mutenkin vitutti. Soittoa asiakastukeen jossa käytiin alentumatta läpi eri vaihtoehtoja, jotka supistuivat kovasti kerrottuani olevani mäkin käyttäjä. Kokeiltiin niin piuhan perässä kuin wlanillakin. Kaikki näytti olevan kunnossa heidän päässään, joten vaihtoehdoksi jäi kiikuttaa laite toimipisteeseensä. *Kiikuti* Sieltä uusi boksi kainaloon *kiikuti* Kotona kone kiinni ja odottelemaan, että vehje asentelee itsensä. Noh eipä asentanut. Ja taas soittoa palveluunsa.
" Tota, venaas... mä tässä, venaas... ootas hetki niin minä...." Tällasta kuului luurista kymmenisen minuttia, kunnes: "Hei eihän sun tarvi siellä langalla roikkua. Soitan sulle hetken päästä..." Ja hetken päästä sama plikka kilauttaakin: "No nyt toimii!" Ja toimihan se!

Ja minä olin jo henkisesti valmistutunut vituttumaan ja manaamaan.
Noh mutta aina ei voi mennä hommat suunnitellusti.

Sortuma2

Kommentit

  1. Mun piti nyt näköjään maksaa täysi kuukausihinta ja odotella 13.5. kello 00:00 asti että Soneralla joku kone päätti sanoa että "klik" ja pistää laajakaistan päälle täällä uudessa asunnossa kun kaveri joka muutti meille sai sen päälle noin parissa päivässä.

    Pitkän puhelun jälkeen asiakaspalvelussa eivät yksinkertaisesti osanneet selittää miksi. "Joskus nämä nyt vain diipadaapa". Kesäkuussa menee netti vaihtoon, täysin periaatesyistä... ja siitä että tämä maksaa 45e/kk.

    Jos netti olisi tultu konkreettisesti miestyövoimalla kytkemään niin ei tuntuis niin kusetetulta olo just nyt. Pyysin sentään kauniisti että eikö työnettiä saa nyt mitenkään kytkettyä jollain tapaa aijemmin päälle.

    VastaaPoista
  2. Itse soittelin eilen Welhon asiakaspalveluun, kun halusin tietää vähän yksityiskohtia sähköpostipalvelimista. Kerroin että ei oo Outlook käytössä kun Mac ja Mail. "Joo ei meillä oo sitä Windows Mailia ollenkaan täällä". Minä siihen että ei ees oo Windows vaan OS X. "Joo mutta ei me osata sitä Windows Mailia käyttää". Asia selvä, kiitos ja hei.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit