Eläväisestä musituksesta

Minähän olen musiikinkuluttajana harvinaisen helppo tapaus. Kuuntelen mitä musaa vain, kunhan se on hyvää ja mielenkiintoista. Arvo Pärtista, Museen. Sepulturasta, Satieen ja Fantomasista Ornette Colemanin kautta Squarepusheriin. Toisin sanoen ostan kyllä paljon levyjä, mutta yleensä moisia ei listoilla näy. Eikä siinä mitään. Vittuun listat ja lokerot! Ne on kauppamiesten keinotekoisesti luomia, eikä niillä ole musiikin kanssa mitään tekoa.

Ongelmana on monesti se, että on moniaita orkestereita, joita olis kiva päästä kuulemaan ihan elävänäkin. Suomeen vain raijataan niin harvoin mitään itseä kiinnostavia artisteja. Kovimmat viime keikat on olleet Fantomas Tavastialla ja No Means No Nosturissa ja niistäkin on jo hyvän aikaa.
Nytpä meinaakin pää räjähtää, kun kesäksi suomeen on tulossa useampikin kova ns. MUST SEE!!! poppoo. Vasta rupesi käsien tärinä helpottamaan sen johdosta, että Melvins olis tulossa Stadiin. No heti perään on paskat turahtamassa housuun, koska myös Eagles of Death Metal on tulossa tsadiin ja vieläpä Tavastialle!!! Faith No Morekin olis semikutkuttava tapaus. Voi voi minua raukkaa :D

Skobet

Kommentit

Suositut tekstit