maanantaina, maaliskuuta 09, 2009

sekalaisia bändilöitä ja makkaroita

Perjantai meni sitten siellä korjaamolla hengatessa. Oli kyllä hassua hengata baarissa ja diggailla bändejä, noin niinkuin asiakkaan ominaisuudessa. Helvetin kallistakin moinen on. Sen yhdenkin viinilasillisen hinnalla olisin kotiin ostanut pullolisen herkkua. Cleanarit kyllä soittivat komiasti ja yleisöä villitsevästi. Siitä sitten takahuoneeseen selkiään taputtelemaan ja venaileen sitä Tequila Jazzia. Yllätykseni oli melkoinen kun herrat vihdoin aloittivat. Progejatsi oli näemmä vaihtunut neljässä vuodessa progeheviin. Noh syy moiseen selvisi kyllä nopeasti: Olin nimittäin sekoittanut pienessä päässäni Tequila Jazzin ja Marimba Fifen. Eipä siinä, loistobändejä vanäjältä molemmat :D Pihalla vielä jotain jekkuhommelia ja jatkoilusuunnitelmaa, josta huolimatta päädyimme vaimon kanssa ihan vain kiltisti kotio.

Seuraavan päivän krapulaa poistelimme rakkaiden ystävien kanssa rööperissä, minne matkasimme stokkan herkun kautta. Tekaisin siinä uunilohet ja kasvisgratiinit, naisten hoitaessa rehupuolen kuntoon. Voi että oli hyvvää!

Eilen taas juhlistimme vaimoni naiseutta pitkällä kävelyretkellä töölön taakse meren jäälle, ja takaisin. En ostanut vaimolleni mitään niin itsestään selvää, kuin kukkia. Sen sijasta hommasin kyllä lenkkimakkaraa, joka kohtasi nuotion. Nomnom!
Talvipäivä

1 kommentti:

  1. Miten tää nyt on niin vaikeaa. Ei se bändi ollu Marimba Fivekaan, vaan marimba plus.
    http://www.myspace.com/marimbaplus

    VastaaPoista