maanantaina, maaliskuuta 16, 2009

Montako on porin ympärillä?

Torstai meni harjoitellessa matkustusta. Kävimme nääs Kometan kera rynkyttämässä rokkia Turun Klubilla, tarkemmin sanottuna siinä keskikerroksessa. Kometan oikain kans on aina hauskaa, vaikka olis keikka suolimontussa, mutta toinoinniin ammatillis-teknisesti ei kyllä kauheesti hinguttanut ko. paikka. Viimeksi siellä ollessammehan Aura-audion edustajat tule kertoileen kesken keikan, miten sitä PA:ta pitäis ajaa, ettei se pumppais jne... Eli kaikkia sellasia jutskia, mistä ei just pitäsi tarvita välittää, kun vedellään rokkiva järjen rajoissa. Niin ja mikserinä siellä oli joku nasan kehittelemä kompakti malli, johon oli ängetty sen ziljoona nappia, mahd. pieneen tilaan.
No PA:oli yhä se sama Auradiudin monitoriosasto, mikseri oli vaihtunut keskitason Mackieen, mutta hienoin yllätys löytyi talon immeis-päästä. Sori nyt nimimuistini, kun en kuolemaksenikaan muista keneksi esittäydyit, mutta olit tehnyt ihmeitä sille läjälle. Eihän se vieläkään mikään turboplatinaextrahyvä ole, mutta pirun paljon parempi, kuin viimeksi!

Yötä myöden kotiin ja seuraavana päivänä Plutskujen följyyn ja kohti Joensuun Karjalantaloa. Menomatkalla puutui perse ja jutut olivat sangen levottomia. Paikalle päästiin vain hieman myöhässä ja tsekki saatiin ohi jo ennen kuin salissa oli kovinkaan montaa asiakasta. Itse keikka oli harvinaisen huuruinen tapahtuma. Ei siis mitenkään huono, mutta levoton. Ihmiset tuntuivat tykkäävän kotikutoisesta häsläämisestä ja mikäs siinä. Leipää sai tiskiltä ja sirkushuvit lauteilta. Nijjuu, takahuoneen käytävällä tuli vastaan semmonen rautalankaviritys, ettei se voinut olla muitten jäljiltä kuin cleanareilta. Puhelimen mukaan "kyyllä" ja kas näin saatiin sekin palopoistumistie avarammaksi.

Keikin jälkeen lähdimme metsästämään vielä oltta. Amarillot yms. paskan meiningin paikat karsiutuivat kättelyssä ja kohtapa eräs paikallinen veikin poppoomme "humppapaikkaan" (Joku paikallinen kertoo kohta sen nimen kommenteissa?)Ihan kekkos mesta! Siellä oli aika pysähtynyt. Farkkupaidat tungettu suorien housujen sisään ja stetsonit villitsivät naisia.
Baarin nurkassa oli puklu ja jotenkin sellanen hyväntuulisen kyräilevä tunnelma.
Jos kaurismäki ja Lynch tekisivät yhteisen baarikohtauksen, se olisi siinä.
Ensimmäisenä tiskille tullessani huomaan tiskillä nuorehkon naisen, joka valittaa tyytyväisenä baarimikottarelle, että kun "vittu nuo äijät kopeloi!" Ja ihan syystä. Molemmin puolin häntä istuu mies, joista varttuneempi yrittää nuolla korvaansa ja nuorempi puristelee tisseistä. Melko aitoo, sanoisin! Vähän jäi harmittamaan ettei paikassa oikein kehdannut kaivaa kameraa esiin, kuin myös se että yläkertaan olis maksanut kympin kattoon bändiä. Siitä vielä hotellille, missä väsynyttä läppää ja nukkumaan.

Olli

Tulomatkalla pilkkopimeässä bussissa leikimme arvausleikkejä ja kerroimme vitsejä sen seitsemän tuntia. Huoh...
Petralle muuten tiedoksi: Apogryftinen meinaa sanakirjan mukaan: "Hämäräperäinen, epäilyttävä, salainen."


Ps: Lämppäri unohti jättää sitten sen meiliosoitteen, joten panen tämän kuvan nyt tähän. Olkaapa hyvejä.
Äijät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti