S-ryhmä

Eilen kävimmä S-ryhmän ravintelissa Reiskan bändin kaa jossain henksubileissä soittamassa. Kaikilla oli hassut hatut päässä, näet siellä oli vissiin niinku espanjalainen teema.
Tai sitten lattari, koskapa joku täti tuli vaatiin vihaisesti kesken keikan paremmin teemaan sopivaa lattarimusaa. Miksi ne tyypit, jotka yleensä tulee urpoileen paremman musiikin perään, on pääsääntöisesti pahantuulisia? Ihan niinkuin bändillä/deejiillä olisi henkilökohtainen agenda juuri häntä vastaan. No jengi oli enivei ihan hyvin messissä, vaikka PA-oli köpö, mikseri rutisi, akustiikka oli karmea ja kaikenlaista harmia. Mutta sitten jengi vasta oikein villiintyi, kun DJ pani meidän vetomme jälkeen makareenan pyöriin. Huh huh!

Olen muuten lähiaikoina funtsinut, että olispa kiva mennä pitkästä aikaan studioon jonkun hyvän bändin kanssa. No eilen mua kysyttiin vartin välein kahdestakin suunnasta levyntekopuuhiin. Molemmat bändit soittavat ihan erillaista musaa, mutta yhteinen nimittäjä niille on hyvyys. Parhautta!

Lähettäjä Reino & The Rhinos

Kommentit

  1. Odottelinkin vähän tätä postausta, kun kuulin että toi PA on lähdössä sulle. :) Mitäs tiskissä? Kanava 12 jotain sirisi viime viikonloppuna, mutta mitään rutinaa ei silloin muistaakseni tullut vastaan.

    VastaaPoista
  2. Jotain ihme poksumisia siinä oli siellä sun täällä ja mix-nappuloissa oli kontaktihäiriöitä.
    Kokoisekseen ja varmaan hintaisekseenkinhan se oli ihan ok setti, mutta sitä kun on tottunut herkumpaan kattaukseen.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit