Onnea onnettomuudessa

Viime lauantaina käräytetty mäkki todettiin tällä aikaa menetetyksi, mikä kerrottiin vakuutusyhtiöllennii. Sanoivat korvaavansa vastaavan, miinus omavastuu ja ikävähennys yhdeltä vuodelta (-18%). Aika vänkää, kun tuumasin koneen olevan reilu 1.5v vanhan.
Hetken pähkäilin sen uusimman macbookin tilannetta, jotta josko maksais omasta pussista pari, kolmesataa enemmän ja sais sitten viileen karheen alumiinisen vemputtimen, mutta lopulta päädyin siihen, että tämä perinteinen on
a.) Helvetin paljon tyylikkäämpi, kokovalkoisissaan.
b.) Firewireporttinsa kera monipuolisempi
c.) Suorituskyvyltään erinomaisesti riittävä, semminkin kun tämä korvaava malli on kaks kertaa tykimpi peli kuin vanha. (Jota sitäkään en saanut kyykkyyn kuin yrittämällä.)
Eli onnettomuuden seurauksena sain saman koneen kuin aiemmin, mihin olin erittäin tyytis eniveis. Tämä vaan on puhtaampi, tehokkaampi, akkukestoltaan kuin uusi (daa!) ja käyttiskin on viimeisin.
Ja oliko iso rumba muokata käyttis ja kaikki henk koht asetukset, netin salasanat, kirjainmerkit, etc... Juu ei. Löin käyttöönottovaiheessa backup levyn kylkeen kiinni, josta kone haisteli talteen kaiken. Ja meinaan KAIKEN vanhan datan. Roskakorin sisältökin oli sillään, mihin viimeksi jäin. Niin että miksiköhän peeseekäyttäjillä nousee defenssit pystyyn, kun me vitun lattetukat fiilistellään vehkeitämme :D
Lähettäjä Jazmanautin seikkailut

Kommentit

 1. XP:n asentelu silloin tällöin on hermoja lepuuttavaa puhaa. Kiireetöntä istuskelua tuijottaen välkehtivää valoa, vähän niinku mökillä istuis takkatulen ääressä :D

  VastaaPoista
 2. Joo kyllä tommonen kylmä raudan asennus ja järjestelmän automaattinen palauttaminen on jotenki niin epäpalkitsevaa puuhaa kun on jo henkisesti valmistautunu moiseen prosessiin asennuskaljakorin kanssa koko viikon.

  VastaaPoista
 3. No täytyy myöntää, että tuo aspekti multa oli uhnoittunut tyyten.
  Kyllä tuossakin siirto operaatiossa kesti sen verran, että viinipullon olis saanu auki, ehkä lasillisenkin olisi ehtinyt nauttia.

  VastaaPoista
 4. Ehkä pitää vaan juoda tiukkaa ja tempoa vähän nopeammin?

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit