tiistaina, tammikuuta 27, 2009

Habla kulli?

Viikonloppu mänt näppärästi keikkaillessa. Ekka hengailtiin Reiskan kera Lappeenrannassa ja tokka Nepandeeroksien kanssa Jojensuussa. Fiksuna miehenä olin lataillut messiin koneen täyteen vanhoja Tex Averyjä, Disneyn vanhoja ja Pat&Mat animaatioita. Niitä sitten naureskeltiin miehissä. Lpnrnnn keikka oli perus perus, paikanpäällisten laitteistojen härjoistä huolimati. Keikan jälkeen olut ja aikaisehkoon nukkumaan. Juna Joensuuhun lähti jo yhdeksältä, missä hotellissa tunnin tirsat ja jäähallille, missä oli esiintymä. Häppeninki oli "Lätkärieha" Päivällä vipeille kolme biisiä ja illalla humalaisille lätkäfaneille täys setti. Meininki oli nimensä mukaista. Heti illan esiintymiseen saavuttuamme todistin oven edessä turpaanvetotilanteen. Perus meininki siis. Paikalla tehtiin jälleen myös sananmuunnoksen historiaa. Martti hokas tällaisen kuin: "Kuplahalli / Habla kulli?"
Kotiin päästiin sunnuntaina alkuillasta, missä juhlittiin saapumistani jälleen kerran ilotulituksella.

2 kommenttia:

  1. Etenkin tuoreudessaan mahdollisesti maailman paras sananmuunnos!

    VastaaPoista
  2. Loistokamaa ovat nuo mainitsemasi animaatiot. Kunhan osuisi joskus kohdalle, tarttuisin heti Avery-levyyn. Pat & Matia kaveri toimitti poikaa varten. Disney on pakollista, vanhat Aku Ankat ja Mikki Hiiret on pyöritetty moneen kertaan, jouluksi laajennettiin Tikuun & Takuun, joilta 50-luvun kama on kans mainiota.

    Itse asiassa nuo ja vanhat mustavalkoiset komediat (Buster Keaton, Chaplin, Marx bros, osin Tati ym.) ovat johtavaa yhteistä ruutuhuvia 8-vuotiaan kans.

    VastaaPoista