perjantaina, tammikuuta 30, 2009

Gloria hallelujah!

Keskiviikon kutosen keikka meni vähän niinkuin reisille. Kotoa lähteissäni alko koko päivän närästyksestä ilmoitellut vatsa vaatimaan tyhjennystä. Ja kas, varpusparvihan se sieltä.
Lähdin kuitenkin päättäväisesti duuniin, mutta perillä olo oli jo sellainen, että ei kuin tuuraajaa kehiin. Kiitos eppu taas kerran. Onneksi kyse taisi olla vain ruokamyrkytyksestä, eikä esim norosta tms.

Eilen kävimme Glorian 10v juhlissa Rhinosin kanssa. Täytyy sanoa, että paikan uusi PA- on parantanut mestan soundia tuntuvasti. Ikävä kyllä, mestan akustiikalle ei ole vieläkään tehty mitään ja paikka kuulostaa vieläkin ala-arvoiselta. Oikeasti hei, jos äänentoiston uusimiseen käytetty rahna olisi sijoitettu akustointiin, olis lopputulos ollut vanhoilla kamoillakin ziljoona kertaa parempi kuin nyt. Ehkä seuraavasta hankitabudjetista?
Itse pippalothan olivat yllättävänkin rauhaisat ja monta vanhaa tuttua tuli porisutettua (onks toi ees sana? No ny on!) Vielä rauhallisemmat jatkot Reiskalla ja kamikazepyöräilyä himaan.
Huomenna olis kisapaikkana Tavastian funky awardsit ja joukkueena Plutskut.
Oh funnnn!!

Bäkkäri

1 kommentti:

  1. Anonyymi6/3/09 00:40

    Gloria on museosuojeltu kohde tjsp, siksi sille akustiikalle ei voi juurikaan tehdä mitään.

    VastaaPoista