Wow-efekti

Pitäis käydä useammin leffassa, kuten äskettäin. Viimeksi tuli käytyä, kun vielä pyöri tuo V-niinkuin verikosto, eli tovi sitten. Nyt kävin lapsuuteni kulttuurimaisemassa, Oulun Star:issa jossa isän kanssa tuli käytyä aikoinaan väijymässä mm. Avaruusseikkailu 2001 ja muita kulttifilmejä.

Tänään kävin katsastamassa Scifiä. Ihan ok filkka.
Teatteria pyörittivät nuoruudessani kaverini vanhemmat ja nykyään työtä jatkaa Kartsa, tämän ystäväni pikkuveli. Kartsa esitteli leffan jälkeen teatterin uutta digitykkiä, jonka kuvanlaatu ja väriavaruus oli jotain ihan mieletöntä, eikä siinä vielä kaikki: Jätkä tökkäs käsiini coolit aurinkolasit ja käski tsekata mitä tuleman pitää. JUMALAUTA!!!
Elävää 3-D kuvaa, ja millaista! Meinasin ruveta hätyyttelemään kärpäsiä otsaltani, kunnes hoksasin ne erikoistehosteiksi. Myös tahattomia äänteitä, kuten: "Wau", sekä "No huh huh!" pääsi ilmoille. Onhan tuosta kuultu huhuja internetissä, mutta se pitää kyllä kokea itse, ennen kuin uskoo todeksi. Itse lasit olivat kaukana pahvisista kahetskeetluvun viher-puna laseista. Jotku kummat polarisaatiohässäkät ne oli ja mikä rillipäille parasta, omat lasit mulahtivat huomaamatta alle. No brob!

Crowd

Kommentit

 1. Joku käpälöi mun stereokuvaa, eli näkövaiheita.

  Kiitti Jazmanautille, ollut hupia ja hyötyä tästä palstasta mm. mateen suhteen. Logicläpät ynnä muut ollut opettavaisia.

  VastaaPoista
 2. No kiva kun kelpaa.

  Tuosta tuli muuten ihan oikeasti aivoon sellainen snadi "vaihevirhe"
  pheelis, kunnes aivo riensi hätiin ja kompensoi sen parissa minutissa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit