tiistaina, joulukuuta 09, 2008

Syvä vitutus!

Voi jumalauta!
Mikä helvetti siinä on, että Native Instruments ei ole kymmenessä vuodessa oppinut koodaamisesta mitään. Lafka on softasynavalmistajien sampopankki.
Valitettavasti heillä on yksi ainut plugari, joka on monipuolisuudessaan ja ohjelmoitavuudessaan ihku ja mahetsu, nimeltään Reaktor. Aikoinani hommasin ko. softan ihan kaupasta ja siihen sitten ostelin kaiken näköisiä päivityksiä, että saisin sen toimimaan nykyisessä kokoonpanossani. No eihän se toiminut sitten millään, eikä kukaan koskaan vastannut sähköposteihini, tai vastannut ainakaan kysymyksiini. Spämmiä tuli sitten senkin edestä.
Silläpä päädyin donaamaan ko. softan kräkkinä netistä. Melko hyvä systeemi, eikö!
Maksat itsesi ensin kipeäksi, mutta siltikin joudut tukemaan piratismia.
Ei voinut mitään.
Nooh plugari on toiminut mainiosti tähän asti ja päätynyt lukuisiin biiseihin.
Vaan tänäänpä koko paska ei enää toimikaan. Ja samalla kun yrittää avata mitä tahansa kappaletta, jossa se on, kaataa se koko softan. Edes plugareiden hallintajärjestelmä ei pysy pystyssä, jotta koko plugin vois poistaa listalta!
Meni sitten eräänkin projektin sovitukset täysin uusiksi. Siis TÄYSIN uusiksi. Ei ihan muistu nyt mieleen eräänkään kappaleen arreja, kun olen työstänyt sitä viimeksi puoli vuotta sitten. Vitun vittu!

Marko2

Ja eilen onnistuin katkaisemaan avaimen pyöräni lukkoon, joka on pylväässä kiinni kurvissa. Ei se siitä!

3 kommenttia:

 1. no mitäs se reaktori nyt sitte, onko sulla vitonen vai mikä versio? miul ei oo ollu onkelmia kyl. Ne NI:n kopiosuojaukset on kyllä tosi perseestä.

  -ville

  VastaaPoista
 2. Vitonenhan se. Se on varmaan toi kräkki.
  Olispa hienoa saada se alkuperäinen, kun siitä on kuitenkin jo maksanutkin.

  VastaaPoista
 3. No itsellä ainakin kun on kuvailemasi ongelma, että joku plugari ärtyy ja kaataa kaiken latauksessa, selviää siitä vaan heivaamalla koko plugarin mäkeen koneelta, ainakin väliaikaisesti.

  Tuskin se kaataa mitään jos sitä ei ole enään olemassakaan =)

  VastaaPoista