Juna mänt justiisa!

Perrrrkele. Aivo huijasi itseni myöhäisempään junaan. Tilasin eilen netitse junalipun, jonka oli määrä lähteä klo 12:55, noh olin mielestäni hyvissä ajoin 12:50 asemalla, vain todistaakseni että juna nytkähtää liikkeelle. Kännykkälipusta sitten ajan tarkistusta, niin viesti oli saapunut klo 12:55, mutta se junan lähtöhän oli sitten tosiaan viittä minuttia aiemmin. Olin vielä tarkistanut ajankohdan kolmesti, mutta kun johonkin fiksautuu, niin sillä sitten mennään. Tuli sitten kalliimpi reissu. Soundcheckistä jään sitten vainaaksi, mutta itse keikalle ehdin (ehdin ehdin!) mainiosti. Onneksi klubilla on ollu perinteisesti asiallista sakkia hommissa. Nou worries.
Vois vituttaa ahkeramminkin tällanen sekoilu, mutta kun yleensä tuppaan aina olemaan jokapaikassa ajoissa, monesti vielä etuajassa, niin saanen tämän antaa itsellein anteeksi?

Noh, vaan eipä niin pahaa jottei jotain hyvääkin. Ehdin täten käydä räpsäisemässä siskostani ylppärikuvat, kun kerrankin paistoi aurinko. Tiukalla 20min auringonlaskumarginaalilla saatiin kuvia joka tarpeeseen: Mummosta kaveriin.


Lähettäjä ElonmerkkejäLähettäjä Elonmerkkejä


Lähettäjä Elonmerkkejä

Kommentit

Suositut tekstit