perjantaina, joulukuuta 19, 2008

Jouluspeciaalimegatarjouskultaturboplatinaextra!

Edellisen postauksen yhteydessä julkituotu positiivinen palaute innoitti haalimaan entistäkin laajempaa lukijakuntaa. Tämähän perinteisesti tarkoittaa laajempaa sisältöä.
Seuraakin kolme yhden hinnalla (ja loput ilimaseksi) paketti:

Ensinnäkin meinaa himppasen ärsyttää holhousyhteiskunnan portinvartijain esitys, jotta tupakointi johtuu kioskien esillepanosta ja lakupiipuista. Tämä ko. työryhmä sai ilmeisesti ravintolatupakoinnin lopettamisesta sellaisen vallantunteen ja "teemme työtä jolla on tarkoitus"-pöhön, jonka jälkeen tuli epätodellinen jumal-olo ja sitäkautta suomalaiskansallinen masennus. No nytpä pitää sitten pönkitellä egoa vielä vähän lisää ja katsoa uhmaikäismäisesti, (taikka harhaisesti, ihan miten vaan) mihin kaikkeen nöyrä kansa taipuu. Seuraavana kiellettänee kahvi, bensamootorit, naiminen- paitsi lisääntymistarkoituksessa, rasva ja tietennii alkomahooli. Myös joukkueurheilulajit tuppaavat äitymään torailuksi, eli pois vain.

Toisekseen nostaisin esille sellaiset asiat, kuin laskusuhdanne ja ilmastonmuutos.
Kas kun valtiovallan puolelta kehotettiin vielä puolisen vuotta sitten ekologisempiin elämäntapoihin. Usea kansanedustaja ja jopa ministerikin antoi ylpeänä haastatteluja aiheesta, kuinka he tarkkailevat kulutustottumuksiaan ja tietenkin ovat ostaneet energiansäästölamppuja, sekä kierrättävät hesarinsa. Ja hyvä niinkin, vaikka luulis vaikutusvallallaan pystyvän isompiinkin ekotekoihin.
Noooh, nyt kun talous on kuulemma taantumassa ja lamamörkö uhkaa, niin mitä tekee hallitus? Juuri kun ihmiset ovat jälleen oppimaisillaan tekemään omat ruokansa ja hoksaamaisillaan, ettei kaikki sen turhan kuluttamisen poisjättäminen teekkään ketään sen onnettomammaksi, päin vastoin, niin ylhäältä tuleekin käsky: Talous kaatuu jos ihmiset eivät rupea kuluttamaan vimmaisesti rahaansa materiaan ja ostopalveluihin!!!
Voihan vittu sanon, ennenkuin kiroilukin kielletään.

Mutta jottei päättävien elinten absudit toilailut tuntuis missään, päättää suomen pätevin JFK-murha asiantuntija tehdä hypnoottisen eleen ja vetää kaiken huomion itseensä!

Sade

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti