sunnuntaina, joulukuuta 28, 2008

En ole muuttamassa taannoin keuruulle

Typerryttävään absurdiuteen on hassua herätä. Muutenkin on se semmonen "ei ihan skarpein olo" toissapäiväisen ja eilisen keikan jälkeisten jamisessioiden jälkimainingeissa, niin sittenpä silmiini osuu ko. uutisointi:

"Tuoreelle Idols-voittajalle Koop Arposelle pidettiin juhlat hänen kotikaupungissaan Keuruulla. Kaupunginjohtaja Timo Louna palkitsi voittajan 6 000 euron stipendillä. Lounan mukaan Keuruu on kuuluisa musiikkipitäjä, ja he halusivat perinteen jatkuvan. Rahapalkinto myönnettiin Koopille oman musiikin tekemistä varten."

Hyvä timo: Mietippä hiljaa mielessäsi mitä kaikkea tämä kuntalaisten verorahoista myöntämäsi rahapalkinto edustaa. Jos tämän jälkeen huudat nyrkit pystyssä, povillasi armahdusta markkinatalouttakin korkeammilta voimilta, on sinulla mahdollisesti vielä jonkinlaista toivoa.

Niin ja Tampereella oli tupa ihan liekeissä, kuten bändikin.
Turuus sama hommeli. (Aura-diudista huolimatta. Minä niiiin mielelläni haluaisin kannattaa kotimaista ja tykätä muutenkin, mutta kun ei vaan lähe!)
Tänään olis sitten vuorossa Helsinki, kutosineen. Tanakan huhun mukaan lämppärinä toimisi the- Jalankulkuämpäri!!!
Valo

8 kommenttia:

 1. Toivottavasti Timo maksoi omistaan..

  P.S. Edelliseen blägäykseen ei oikein uskalla kommentoida mitään kun kerran on lähisukulainen. Asiattomasta lipsauksesta seuraisi helposti asiaton läpsäys - eikä siis varmaankaan avokämmenellä.

  VastaaPoista
 2. Siis onko täällä jokin markkinatalouttakin korkeampi voima jossain?!

  Ei vaan kyllähän tässä varmaankin on ollut rehellinen mitäänajattelematon, täysin hyväsydämminen, suomalainen ele johonkin mihin on vain ollut pakko saada oma jalka väliin.

  Rahat olisi voinut luovuttaa suoraan Idols-tuotantoyhtiöllekin joten tämä nyt ei mitään suuria tunteita jaksa herättää. Perussettiä.

  Niin hassua kun anonyymin läheisyys juttua kohtaan onkin (ja että kommentti oikeastaan kuvastaa vain sitä kuin lähellä nyt ollaankaan), olisi sitä suurempi sauma lipsauttaa läpsäytyksen uhallakin, jos kerran tuntuu että asia painaa myös anonyymin mieltä.

  Tämähän juttu olisi saanut ihan uuden ja mielenkiintoisen käänteen jos anonyymin kommentti olisi ollut: "Kappas Timo onkin setäni. Kysynpä mitä hän ajatteli antaessaan tämän diplomin. Haluaako hän rohkaista paikallisia kulttuurialan toimitsijoita ja harrastajia siirtymään Idols-formaattiin."

  VastaaPoista
 3. Ei tähän vaan edelliseen eikä minun lähisukulaiseni..

  Mutta kieltämättä tilanne olisi herkullinen, mikäli kyse olisikin tästä postauksesta ja Timo-setä tosiaan olisi Timo-setä.

  No, onneksi en kuitenkaan puhunut mitään jalan väliinsaamisesta. voiperse

  VastaaPoista
 4. Ehheh, okei... No sitten unohdetaan koko juttu. ´:D

  Voi tuota Timo-setää. Tajusin etten itseasiassa tunne yhtään Timoa.

  VastaaPoista
 5. Kommentoi toki, tuskin lempeä veljeni läpsäsee.

  T. Kyseinen lähisukulainen

  VastaaPoista
 6. Jaa, no kun tämän vuoden puolella vielä ehtii. Laitetaan kuitenkin tähän samaan syssyyn ettei tarvitse useampaa sivua hävetä/selitellä..

  Nyt kun on sen verran tullut kuoppaa kaivetuksi, että likaisen mielikuvituksen omaava voi rivien välistä voi lukea ties mitä lievään ja vähemmän lieväänkin pahoinpitelyyn moraalisesti oikeuttavaa, ja kun asianomainenkin lienee jo tympääntynyt, pitää kai sitten yrittää. Pitovoiteet jalassa lipsumisen minimoimiseksi ja kieli visusti keskellä suuta epäselvästi mongertaen yritän ilmaista asian näin:

  Sekä kuvat että etenkin kuvauskohde näyttävät olevan harvinaisen onnistuneita.

  Enempää ei uskalla sanoa.

  VastaaPoista