keskiviikkona, joulukuuta 31, 2008

Ajatuksenvirtaa menneeltä vuodelta

Männä vuosi oli jotenkin kaiken kaikkiaan lempeän pulskea. Aavistuksen kukkainen, laiska ja löpsähtelevä. Yksityiselämän kannalta onnekas, rakkauvella siunattu, jänskäkin ja rennon hedonistinen. Työelämä on ollut sopivan haastava, muttei juurikaan stressaava. Monta hyvää keikkaa molemmin puolin yleisöä ja levytyksiä, joista voi olla pääasiassa ylpeä.

Vuodenvaihteen kunniaksi ajattelimme vaimon kanssa vakoilla muita. Alkuillasta käymme katsastamassa erään poikkitaiteellisen pläjäyksen, josta seuraa mahdollisesti kaupungin hulinan tarkastelua, mahdollisesti ihan jotain muuta. Sen ainakin tiedämme, että baarit kierrämme kaukaa ja tokoinrannan, jossa saimme kerrankin ilotulitteesta.

Minulla on muuten tosi kahtiajakautuneet tunteet itse ilotulitteisiin. Toisaalta itse ilotulitukset ovat mahtavia. Tykkään monesti taajaan komeasta valon ja äänen leikistä. Varsinkin se rauhanomaisten pommien jyly, mi herättää koko kaupungin akustiikan on jotakin todella hienoa. Hienoa on myös se, että siinä paiskotaan rahaa surutta taivaalle, ihan vain kauneuden takia. No henkilökohtaisia syitähän voi tietty olla muitakin, mutta on se silti mielekkäämpää puuhaa, kuin esim vesiskootterointi tai drag-racing.

Toisaalta räjähteet ja känniset urpot eivät koskaan ole oikein hyvä yhdistelmä, semminkin kuin kärsijöinä ovat yleensä sivulliset. Ja loppujen lopuksi ne ilotuliterahathan menee lopulta ihan sinne samaan rahasäiliöön, kuin muutkin.

Eniveis. Hyvää ja parempaa, itse kullekin!

Heavy Rain

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti