Sukellus pumpuliin

Olipa melkoinen rokkikabaree nosturissa. Jengi oli vähän että niinku mitä vittua? Voiko ja saako sitä suoraa särökitaratuuttausta tälleen rytmisesti rikkoa, ihan lain puiteissa?
Tuntuivat kuitenkin tykkäävän. Ite ainakin tykkäsin. Nosturissa on aina ilo vettää. Hyvä tila/kamat/äijät. Keikan jälkeen nopee roudaus ja kotoa vaimo mukaan taksiin, (jo(i)ta odoteltiin puoli tuntia, mi ei kuunaan tullut. Lennosta saimme kuitenkin.) ja taksilla kaivolle. Siis kelatkaa: Menimme vaimon kanssa lauantaina, taksilla, kaivohuoneelle!!!
Eipä muuten, mutta siä oli Cleanarit arkkitehtikillan pippaloissa soittohommissa.
Oli fantsua ja päihdyttävää.
Tulomatka hoituikin sitten kävellen, kun ei sitä taksia...

Crowd

Miten muuten voipi olla oikeasti laillista kaupata taksipalveluja, kuten helsingissä:
"Kymmenen minutin päästä tulee numerolla"
"Ai ei tullut, no kohta tulee uus"
"Tulee tulee, jotain ruuhkaa..."
Sanoisitte vittu suoraan, ettei kukaan jaksa tulla hakeen teitä sieltä kaivohuneen periferiasta, kun lähempää saa pokan helpommin. Ja mikä se ikuinen "kymmenen minuuttia" läppä on? Jos ei onnistu, niin ei siinä mitään, mutta sanoisitte niinkuin asia on!

Kommentit

  1. Niinpä, pilkun aikoihin oon luottanu yleensä Kovaseen kun niillä on keskuksesta suora puheyhteys autoihin. Mitä siis ei ole taksikeskuksella enää tän uuden tilaus/varaussysteemin tultua. Eilen yöllä odottelin puol tuntia autoa ja vaan kaks kertaa piti tilata ennen kun sain auton kisikselle. Sain siis bussin parkkiin vartin ylis viis aamulla ja heti vartin vaille kuus tuli taksi. Joskus tän uudistuksen alkumetreillä en saanu taksia tilattua finlandia-talolle kun en tienny osotetta. Yritin kertoo et se on se iso valkonen siinä kansallimuseota vastapäätä manskun varressa. Ei suotunu laittaan mulle autoa kun en tienny osoitetta. Palvelua?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit