...Se siitä

Tultiin tänä aamuna Imatran Woodoosta keikalta Reiskan bändin kans.
Oli vähän fiilikset mynnähtäneet, kun ensin istutaan bändin poikain kanssa neljättä tuntia pimeässä autossa kiistellen kitaran hihnan pituuden vaikutuksesta cooliuteen ja Bachin tuotanosta, puhumattakaan Jazzin opetuksen turmelevasta vaikutuksesta. Paikalle päästyämme nopee tsekki haikeilla soundeilla ja hotellille saunomaan. Ihan perus meno.
Siitä sitten esiintymään kouralliselle jähmeitä ihmisiä, mutta mitäs sitten kävikään?!!
Porukka lämpeni ja lisää valui paikalle. Bändi syttyi liekkeihin, ihmiset tanssivat hulluna ja jätkät jamitti lavalla, hypellen soulista ska:han ja reggaen maailmoihin ihan estotta.
Paras Reiskan keikka ikinä, mitä olen ollut todistamassa ja yks parhaimmista, noin niinkuin universaalissa mittakaavassa.
Encoren jälkeen sydäntä sykähdytti eräs raavas heavymörkö, joka karjui miehekkäällä saatananpalvontaäänellä "Vittuu jäätkäät te groovaatteeeee!!!"
Ja lisäksi pari nuorehkoa kirkonpolttajaa, jotka tulivat ujohkosti kiitteleen "Vitun hyvistä soundeista" Eli lystiä piisas tasapuolisesti. Tästä hotlalla hienoista heiluntaa ja kolmen tunnin nokosilla takaisin stadiin.

Nyt pitäis piristyä ja lähtä Nosturille tekeen Kometan soundcheckiä. Lämppäävät Kotiteollisuutta. Jospa se siitä.

Aliens


Niijoo, jos en olisi tuolla, olisin ehdottomasti korjaamolla!

Kommentit

  1. No jos se groovaa hevimörköjenki mielestä nii sittenhän sitä vois kokeilla buukata keikkaa tänne Pohjois-Suomeenki asti? :)

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit