torstaina, marraskuuta 27, 2008

Kummajaisuutta

Voe mahoton, millaista säätöä oli eilen.Kasaus oli pitkä, ei siinä mitään. Leppoisaa paskanjauhantaa ja hidasta liikehdintää yhdestä eteenpäin. Tajuttiin ihan käytännössä, mitä se Einsteini meinas sillä ajan suhteellisuudellaan:
"Jos on koko päivä aikaa kasata settiä, niin siinä menee koko päivä. Jos aikaa samaan hommeliin on vain pari tuntia, niin se tapahtuu parissa tunnissa."

Nooh, siinä kun kundit kasaili romujaan, niin itse tein kirurgisen operaation monitorin sisään katkotulle speakonliittimelle. (Enpä oo moistakaan ennen nähny.)
Tämän jälkeen virittelemään paikan PA:ta, jolloin huomaan, että oikeanpuolen middle on vähän outo. Tutkiskelua signaaliketjua läpi, kunnes päädyin itse kommuuteihin. Yksi elementtihän se siellä oli kärvähtänyt. Eppu hätiin ja miehissä tapeltiin uutta tilalle. Tietenkin pikku operaatioon vierähti iso aika, kun ruuvit eivät olleet yhteistyökykyisiä.

Tsekki käyntiin ja maalenkkien metsästystä. On meinaan jätkillä aika paljon magneettisia häiriöpyydyksiä laitteissaan. Siihen nähden niitä hurinoita oli kyllä todella vähän.
Sitten tulee vastaan ihme hommeli monitorilandiassa. Ei tuu ääntä. Kytkökset läpi. Kunnossa on. Rassausta, pään pudistelua, ihmettelyä. No nyt toimii, vaikkei vikaa löytynytkään.

Keikka menee loistavasti, jengi ja bändi on ihan tulessa. Itse rämmin valotiskin takana hyvin minimalistisella meiningillä. Tiedän olevani paska valomies, joten en edes yritä "jammailla". Vikan biisin suvantokohdassa äänenpaine tipahtaa radikaalisti. Katselemme miksaajan kanssa toisiamme ja kyselemme "Mitä teit? Teitkö mitään?" Äänentoisto alhaalla!!! DBX:n prosessori oli päättänyt sitten bootata itsensä!?!! Väliosa loppuu ja iskulleen kertsin alkuun PA tulee takaisin. Ihan törkeen hyvän kuuloinen ratkaisu :D

Kummitus

Mä olen ihan vakuuttunut, että tuolla kutosella asustaa joku kummitus. Niin outoja juttuja siellä käy toisinaan, ettei ymmärrys taitu perässä. (Kuten esimerkiksi ne kehut, tekemistäni valoista :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti