keskiviikkona, marraskuuta 26, 2008

Keikkaläppää

Olipahan vekkuli keikka eilen. Känkkäsin kasinmaiksi ytimeen lasipalatsin taakse, jossa piti olla Reiskan bändin kanssa joku ihme firmaveto. Noh hetken hangessa pyörittyäni näin strobojen välkkeen ja kuulin Massive Attacin soivan M-Barin välikössä roikkuneiden molttoneitten välistä. Siellähän se Hra Barska (joka sivumennen sanoen paljastui kanssa bloggaajaksi)virittelikin jo pinkkaa kaasulämmittimien tuikkeessa. Ko. lämppäreistä tuli muuten aika kiva pohjakohina. Bändikin valui siinä paikalle ja arvottiin illan kanavalista kondikseen. Eräs vääräleuka siinä vitsailemaan, että:
"Meidän sopparissa kyllä luki tämän keikan osalta, ettei ole lämppäreitä!"
Mihin järjestävä osapuoli laukas, jotta:
"No mepä pakataan noi lavan lämmittimet takas autoon"
Joillain asioilla ei vain saisi vitsailla.

Vähän arvottiin siinä tsekissä kanavia, kun soundcraftin mikseristä laukes yksi, minkä lisäksi beta viisseiska(!) piti ihme piipitystä. Muutenkin se pulpetti käyttäytyi jotenkin tosi omituisen oloisesti, oisko ollu ne talvikelit vai... Eniveis ammattimies kun edellämainittu on, niin kaikki saatiin nopeesti kuosiin turhia hermoilematta, ja mikä tärkeintä: Jalkaani rasittamatta :)
Bändi veti perus keikan kouralliselle ihmisiä jotka olivat tarpeeksi humalassa, jottei kylmyys haitannut.
Ihmettelin vain alkukeikasta, että miten musa kuulostaa jotenkin jähmeeltä. Onko vika kamoissa, päässä vai... Niin jätkäthän oli lavalla aika jäässä. Ei ihme ettei ollut letkee meininki.
Keikan jälkeen vedin vammaiskortin esiin ja laistoin roudauksen. Olinkin näin hyvissä ajoin tuutimassa.

Keikki

Nooh, tänään olis vuorossa talon miehen pesti kutosella, missä vaikuttavi loistelias Cleaning Women. Jätkät kyselivät taannoin, että mihinkä aikaan pääsis roudaan, niin vitsillä tokasin, että "Olen tuntipalkalla, eli puolestani vaikka puoliltapäivin."
Eilen sitten arahko ääni kysyi puhelimessa, että "Muistatko, kun puhuit siitä puolen päivän..." Äijät on kuulemma rakennelleet taas uusia soittimia, jotka pitäis riggata ja ajaa sisään ennen keikkaa. Mikäpä siinä. Mulla onkin yks pirun hyvä kirja kesken.

Mutta hyvät immeiset. Tulkaa ihmeessä tsekkaan se keikka. Cleanarit kun sattuu olemaan ihan pirun hyvä bändi, vaikkakin soittimensa tietyn kuriositeettiarvon omaavatkin.

1 kommentti: