sunnuntaina, lokakuuta 26, 2008

Pukuja ja digejä

Tampere oli tampere. Musiikki ja media messut oli melkoista puku-ihmisten juhlaa. Kaikki yritti näyttää kamalan tärkeiltä musiikkialan vaikuttajilta, mutta lopputulos oli lähempänä känniääliöintiä.
Miksiköhän muuten ei voida järkätä sellaisia rohkean rehellisiä musiikkialan "messuja" että ihan suoraan ilmoitettas, että täällä on pari bändiä viihdyttämässä, paikalle on kutsuttu alan ihmisiä ja tarkoitus ois vetää nupit turvoksiin.

Eipä siinä. Keikka oli ihan hyvä, vaikka jouduinkin vetään digidigidisgillä. Ei se vaan oo digillä yhtä muikeaa toi miksailu sitten millään. Kaikki kikkailu karsiutuu pois, kun koko ajan on valikoita ja sivuja surffattavana, niin eihän siinä pysty reagoimaan joihinkin dubautuksiin yms. Myös toi tahallinen väärinkäyttö on digitiskeissä aika minimissään. Ajappa digipuolella etuastetta särölle >:(=
Kyllähän sillä fotoshopillakin saa ihan hyvän näköistä, jos ei loistavaakin kuvaa aikaiseksi, mutta kyllä mä preferoin oikeaa kangasta ja pensseleitä kuvan teossa.

Eilen mut houkuteltiin sitten vielä illan päälle kaislaan vetään tuontioluita ja puhumaan paskaa. Kolmannen tuopin jälkeen oli pakko lähtä nukkumaan. Oli nimittäin väsy!
Line

2 kommenttia:

  1. Ugh! Vieläks sie teet niit polkupyöräprojekteja elikkäs tyyninkii?

    VastaaPoista
  2. No sillä rintamalla on ollu vähän hiljasempaa, kun rassit on kunnossa.
    Nyt olis yhden frendin jopon tuunaus tulossa.
    Mitäpä mielessä?

    VastaaPoista