perjantaina, lokakuuta 24, 2008

Naurettava makrilli

No olihan reissu. Luulen että olen nyt nähnyt yhden ihmisen tarpeiksi seduloita. Mikä ihme siinä on, että jotkut ravintolapäälliköt pitävät esiintyviä artisteja vihollisinaan? Ja bändin raidereilla pyyhitään persettä, vaikka muissa konteksteissa kyllä ymmerretään käsitteet "sopimus" ja "sitova" Onko se lämmin ateria, jallupullo ja takahuone nyt niin ylivoimaisen vaikeata järjestää? Taitaa olla, kun semmonen perusjuttukin on yleensä hakusessa, kuin esiintymislava.

Eipä sitten muuta nillitettävää. Bändi on musiikillisesti tiukka kuin joku vapaavalintainen tiukka asia ja jätkät on mahtavaa seuraa. Bussiin päästyäni huomasinkin tuntevani suurimman osan jätkistä vanhastaa. Pienet on piirit. Matkan teko oli leppoisaa ja pysähtelimme usein ja hartaasti. Eksyimme mm. tienvarsi kirpparille ja muuta mukavaa.
Saunottu on huolella ja tänään varmaan lisää. Homman nimi on musiikki ja media hässäkät Tampereella. Mestoilla on Rhinot ja kim Herold. Yleisössä luultavasti humalaisia puku-ihmisiä. Tico tico sano!
Reiska


Jos en olisi tuolla, olisin ehdottomasti tavastialla. Siä on Stone ja luultavasti eräskin pääkaupunkiseutu-niminen kanssabloggaaja?

1 kommentti: