tiistaina, elokuuta 26, 2008

Välilevy

Loputkin keikat sujuivat loisteliaasti. Bändimme on nykyään äärimmäisen tiukassa vireessä.
Vieraileva solistikin tuumasi, että väliin on vaikea tulla väliin, kun yhteissoittomme on niin tiivistä.
Päätimme viikonlopun aikana myös perustaa levy yhtiön. Huomasimme, että meiltähän löytyy tietotaito, kalusto ja resurssit omasta takaa. Toiminta tulee olemaan taiteellisesti kunnianhimoista jossa kaupallisuus on toissijaista, mikä meinaa luonnollisesti myös toiminnan pienimuotoisuutta.
(Vaimo otti vähä hienon bändikuvan, uuden musiikin elokuun keikan promoja varten!)
* * * * *

Olen myös katsellut vierestä, kun veljeni päätyi vaimon serkulle mikrotukihenkilöksi, hänen päivän vanhan läppärinsä PC-yden johdosta. Vikaa ei löydy, mutta kaatumisia tapahtuu tämän tästä. Ja veli sentään tietää näistä rakkineista yhtä sun toista. Noh tulimme Vaimon kanssa eilen Raaheen, jossa ajattelin ajavani joka käynnillä suorittamani virus scannaukset ja palomuurien päivitykset ja meneväni saunomaan sillävälin kun kone ruksuttaa. NO VOI VITTU SENTÄÄN MITÄ SÄÄTÖÄ!!!
Meidän taloudessamme on kaksi mäkkiä, joista toinen on kymmenen vuotta vanha ja toinen kaksi. Ikinä ollu niitten kanssa pienintäkään ongelmaa. Olin jo unohtanut miten ihanata se itseasiassa onkaan. Olin jo tottunut ottamaan koneen sujuvan toimimisen itsestäänselvyytenä. Ehkäpä se johtuu siitä, että ne vehkeet nyt yksinkertaisesti toimivat niinkuin pitääkin!?!!

Voi tunteen paloa ja hermon kireyttä. Kirpputorikierrokselle hop, ja illallakaloja narraamaan, niin alkaa helpottaan. Sain hankittua vaimollekin oivan haspelikelan 19€ Oulun Tiuran uistimesta. Loistopalvelu ja joustavat hinnat. Pienet bisnekset rokkaa! Jigivalikoima vois olla laajempi, mutta suppeus on ymmärrettävää tässä tapauksessa.

2 kommenttia: