torstaina, elokuuta 21, 2008

Täs ny on ollu kaikkee...

...Ni ei oo ehtiny kirjoitella. Tai olis ehtiny, mut ei oo hotsittanu, kun on ollu muutakin tekkiskää. Eilen esimerkiksi käytiin botskilla vesillä, josta temmoin sitten yhdessä hetkessä kasan affenia ylös. Suurin oli jotain puolikilonen jötkö. Tänään vois panna fisut tulille. Nam!

On tullu myöskin lohduteltua hyvää ystävää. Avomiehensä jätti hänet kolmen vuoden jälkeen, ihan ilmoitusluontoisesti, kieltäytyen keskustelemasta asiasta enempää. Vein tytön sitten nelivitoseen tuulettumaan. Vittu mikä kultturishokki siellä iski. Koko keskikerros on pantu uuteen uskoon ja kaiken lisäksi legendaarinen ovimies, Oksanen on mennyt kuolemaan. Uusikin poke oli asiallinen ja ymmärsi kyllä yskän, kun kaadoimme maljastamme maahan.

Tänään olis ensimmäinen keikka, kolmen sarjasta. Häppeninki menee silleesti, että me esitämme Staalinin uruilla helvetillistä mekkalaa ja Ville Ranta piirtää reaaliajassa sarjakuvaa, joka heijastetaan tykillä kankaalle.
Ihan niin kuin faija ei olisi tarpeeksi kova kolaamaan jo ennestään. Nyt se hullu oli menny vielä ostamaan bsariinsa tuplapedaalitkin. Vapise Lombardo!
Keikka on seittemältä lammassaaressa. Ilmanen pääsy. Tervetuloa.

Stalinin Urut

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti