Naamat

Meinas tulla eilen kakki pöksyyn, kun järven rannalla kalastellessani keikkaa edeltävää luppoaikaa tappaessani, yläpuoleltani lehahti lentohon kotka. Välillämme oli matkaa noin viitisen metriä ja se soundi oli jotain käsittämätöntä. Julmettu suurpeto!
Muutenkaan toi Karjaan seutu ei satu ikävästi silmään.
Pelto

Siitä sitten ajan koittaessa facesin suuntaan ja oikeaa lavaa etsimään. Sepä ei ollutkaan ihan yksinkertainen juttu, kun järkkärit ei oikein osannut/tienneet neuvoa tietä päälavalle ja opastekyltit johdattivat jokainen eri suuntiin, joista yksikään ei ollut oikea.
Siinä hippilöitten seassa luoviessani ja ryhmämeditaatioita väistellen (kuka lähtee festareille meditoimaan???!!!) kirosin, kun tulin lähteneeksi pelkillä sandaaleilla liikenteeseen. Vettä kun meinas vähän ripotella. Nooh, löysinpäs kuin löysinkin oikean mestan ja vieläpä ihan ajallaan. Kiirettä ei tosin olisi ollut, vaikka olisin vähän myöhästynytkin. Lavalla veivannut Afrikkalaispoppoo halus nimittäin vetää enkoreksi "vielä yhden ihan lyhyen biisin." Noh ne Afrikkalaisten ihan lyhyet biisit tiedetään :D Päästiin kuitenkin kasaileen lavaa vain noin 20 min. myöhässä. Semmosta sattuu. Nou hätä.
Nopee linjatsekki, jossa ilmenee parin kanavan olevan hukassa ja myös se, että PA. joutaisi vanhainkotiin, kuten myös Allen&Heatin mikseri, jonka Eq:sta ei käytännössä tapahtunut yhtään mitään. Toisaalta se voi johtua myös siitä nipusta, joka ei kauheesti reagoinut mihinkään säätöihin, tahi asetuksiin. veikkaan syylisiksi sekää ja ettää.
Noh niillä mennään, mitä annetaan.
Jos joku on jo kyllästynyt lähipostauksieni itseriittoiseen hehkutukseen keikkojen parhauksista ja onnistuneista soundeista, niin nytpä hymyää hän. Vittuh! Laulu yritti lähtä kiertämään koko ajan ja bonarina puukotti, vaikka olis tehny mitä kikkoja. Siihen ei auttanut edes mikin vaihto, bassot humisi ja... Onneksi alakekkari oli ihan ok. Pasuuna sentään kuulosti hyvältä. Sai oikeasti tehdä duunia palkkansa eteen. Noh ilmeisesti se meni täydestä, kun jengi oli hyvin messissä ja ostivat älyttömät läjät levyjä ja paitoja.
Keikan jälkeen sadetta suojaan johonkin halliin, josta oluet naamaan ja pikkuhiljaa helsingin suuntaan.

Kommentit

 1. Jeps, tänään sitten aiheena (mulla) se keikan ja kiertämisen jälkipuoli.

  VastaaPoista
 2. Jep. Ymmärrän. Lauantaina kävin samalla lavalla ja meitsi veti kyl ihan vitun h... mitä? Vedinkö..?
  Ehkäpä, sillä samoilla vehkeillä meitsi veteli ekat keikat 15 vuotta sitten. Ainakin oli tuttu setti ;)

  VastaaPoista
 3. Niin no joo, kamojahan on aina helppo haukkua ku ei lähe :D
  Mestan henkilökunnassa ei ollu muuten sinäänsä mitään vikaa. Lupsakoita otuksia.

  VastaaPoista
 4. Noh etpähän sentään joutunut ison pajan kaikukammioon missä on apaut samanikäistä refleksikalustoa (2x15" yläpäät kaks per puoli, 2x15" subbarit kaks per puoli) joka ampuu äänen täysin suuntaamatta ympäri seiniä vanhassa tehdashallissa. tarttis torvikaiutinta tahi line arrayta kyllä siel.

  VastaaPoista
 5. No niinno. Mäkin vedin tuolla samana päivänä sekä päälavalla että siellä hallissa joku kolme vuotta sitte ja hirveetä oli kyllä kumpikin veto. Ja joo- sillon oli Mylly etupään vahtina päälavalla joten henkilökunta kyl toimi. Mut ihme että jutut ei vieläkään ihan natsaa...

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit