lauantaina, elokuuta 30, 2008

Käläkätinyhtymän kämäset tempaukset

Jos elisan puhelinlaskussa lukee, että eräpäivä on 1.9, niin miten voipi pieni ihminen tietää, ettei se välttämättä menekkään ihan niin loogisesti, vaan siihen vaikuttaa nousuvesi ja maidon hintakehitys. Nyt on sitten liittymä sulki.
Hoitele tässä sitten työasioita, joista tulisi rahaa, jolla maksaa puhelinlaskujaan. Laskuja jotka muuten maksaa ihan helvetin paljon enemmän kuin liittymää ottaessa mulle kerrottiin ja kaavoista kädestäpitäen laskeskeltiin.

Syy miksi kiroilen blogissani Elisan toimintaa, enkä länkytä suoraan firmalle, johtuu nykyajan yritysten vastuunpakoilukulttuurista. Miten valitat, kun vastassa on ensin maksullinen jonotuspalvelu, josta vastaa, jos vastaa pahimmassa matalapalkkaisessa paskatyössä oleva nuorukainen, joka ammatikseen ottaa syyttä paskaa niskaansa ja joka ei ole syyllinen mihinkään, tai pysty vaikuttamaan mihinkään. Jos sattuu niin hyvin, että saa hänen esimiehensä puhelimeen, tai jopa esimiehen esimiehen, ollaan ihan samassa pisteessä. Tämä "minä olen vain töissä täällä" kulttuuri on vihoviimeistä... Ei löydy edes sanoja kuvaamaan, kuinka raukkamaista bisneksen tekoa se onkaan!
Poliisinäyttely


Noh pitää ottaa asiaan oikea asenne. Taidan pakata vapani, keittää kaffet termokseen, tahdä eväsleivät reppuun ja mennä meditoimaan Suomenlinnan rannoille ja nauttia taatusti häiriöttömästä päivästä.

2 kommenttia:

 1. Jassåå. Puhelin olis ollu kuulemma auki jo eilisestä lähtien, muttenhan minä tietenkään tiennyt että se olis pitäny käynnistää uudelleen!
  Tulipa hölmö olo moisesta.

  VastaaPoista
 2. Tervehdys,

  Luin otteen blogikirjoituksestasi Yleisradion kansalaismediakatsauksen viikon #36 jaksoon. Olen antanutkaiken kunnian sinulle kirjoittajana ja olen linkittänyt sivulla suoraan kyseiseen kirjoitukseen.

  Ohjelma on vapaasti kuunneltavissa internetissä:
  http://blogit.yle.fi/node/2275

  VastaaPoista