maanantaina, heinäkuuta 07, 2008

Viikonloppuja

Olipas vinkeä viikonloppu.
Perjantain uitin siimaa ja raattasin paskaa vanhankaupunginlahdella, kunnes nälkä yllätti kalamiehen. Onneksi kurvin Pelmenit pelasti. Hyvää ja halpaa crepesiä kantoon. Avot!
Kaveri vaati tämän jälkeen itseäni mukaan pyöräretkelle. Toki. Aikamme harhailtuamme, päätimme mennä katselemaan, kun junnut kaatuilevat skeittipuistossa, kunnes mielenkiintomme ryösti jäähallin suunnalta tuleva moottrin jyly ja renkaan palo.
No sieltähän paljastui iso ihmislauma tuijottamassa autoja jotka kärryyttivät kumejaan.
Tapahtuman psykedeliapisteet olivat hurjat!

Lauantaina konkoilin väsymystiloissani kaapelille, josta pikkubussimme suuntasi Suomen turkuun ja tarkemmin ruissaloon. Hegemonisen kloonilauman läpi päristeltyämme, saavuimme sympaattiselle lavallemme, josta heti löytyi tuttua naamaa hommia paiskomassa.
Rentoa soundchekkiä kehiin ja kalja alle, ennen keikkaa. Itse veto meni mainiosti, mitä nyt piti pari kiipparin piuhaa vaihdella ja synasoundeja toistava tietskari kaatui, mutta se ei paljon haitannut. Hyvä keikki, mahti meininki.
Ristoa tuli vähän kuultua, mutta kauheen tungoksen tieltä tuli väistyä.
Päätin pian ettei nyt jaksa moista ryysistä, vaan loikkasin botskiin ja sain ystävälliseltä herrasväeltä kyydin asemalle. Parin oluen ja päivän hesarin jälkeen menin vielä pistäytymssä beeffissä moikaan tutui. Siellä oli lysthimpää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti