Pankki lähelläsi

Vekkuleita nuo ihmisiä lähellä olevat pankit. Soitin oikein etukäteen ajan osuuspankkiin, josko sitä vaihtaisi tilit (henk. koht. sekä firman,) tuolta saatanan sammosta johonkin, joka vaikka toimisi. Nooh siinäpä ei sitten kauaa nokka tuhissut, kun täti katsoi että täällä on muutaman vuoden takaa joku vanha maksuhäiriömerkintä. Emme näin ollen voi myöntää sinulle tiliä. Kas kiitti hei vitusti. Mä mitään lainaa ollu hakemassa. Mutta jos mun rahani eivät teille kelpaa, niin omapahan on häpeänne.
Voisivat muuten maksaa pikkuhiljaa velkojaan pois, mitä meiltä kansalaisilta ottivat pankkikriisien aikoihin.
Kävin sitten samoilla tulilla nillittämässä kaikista tilini pikkuvioista Sammon konttorista. Pääsin ruuhka-aikaan suoraan tiskille ja sain loistavaa ja kiireetöntä palvelua osakseni. Jotain hyvääkin asiakaskadosta siis :D

Tänään pukkaa muuten elektrokeikkaa Gloriassa. Pääsee pitkästä aikaa pätemään lavalle German Elektroniksin kanssa.

Kommentit

  1. Osuuspankkiryhmä on muuten ainoa pankki jolle ei syydetty pankkikriisin aikaan veronmaksajien rahoja miljoonatolkulla. Jo pelkästään siinä on hyvä syy vaihtaa osuuspankkiin.

    Ootko kelannut muuten sitä, että nämä Nordeat, Sammot ja muut ulkolaisomisteiset puljut ovat juuri niitä, jotka valtion rahoilla pelastettiin? Ja nyt ne on tyylikkäästi myyty ulkomaille veronmaksajilta kysymättä.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit