Kesämies

Kesämies on tehnyt röitä. Kesäröitä.
Perjantaina käytiin ravintola kaisaniemessä teakin bileissä plutonium 74:n kanssa.
Oli melko hubaa, mitä nyt soittoaika oli ajoitettu niin myöhään, että siinä vaiheessa kun bändi rupes veivaamaan, oli osa sakista jo lähtenyt kotiinsa sammumaan ja loput olivat aika liikuttuneita.
Eilettäin käväisimme raumalla klustermus festivaaleilla kometan kanssa. Kyseessä oli pienimuotoiset, talkootyöllä järkätyt pikku festarit. Ennakko odotukset olivat tuollaista perinteistä "Rekanlava ja bäkkärillä spydäriä ja kaks lämmintä kaljaa."
Mutta Raumalaiset perkele yllättivät. Puitteet olivat mitä mainioimmat ja bäkkärillä oli monen sorttista, ammattikokin kokkailemaa maittavaa sapuskaa. Kaljat oli kylmiä ja viskiäkin oikein. Tuttujakin näkyi: Tekniikan jamppoja internetistä, jotka täten materialisoituivat lihaksi, sekä muusikko tovereita Tuvalusta ja Cosmo jones beat machinesta.
Cosmoja täytyy muuten vähän hehkuttaa enämpi. Se on ihan käsittämättömän kova pumppu!
Ja niinkuin monesti vähän vinksahtaneempien artistien kohdalla, kukaan ei ole heistä koskaan kuullutkaan. Musiikkinsa on hämmentävää, enkä edes yritä moista kuvailla. Se täytyy kokea itse. Täten kehoitankin: Kokekaa!

Timo mv

Kommentit

Suositut tekstit