Piuhattomat poikki?

Suvi Linden iloisine ystävineen on päättänyt ottaa kärpästä härkäsestä ja nyt vihdoinkin ollaan saamassa langattomat taajuusalueet kauan kaivatuille mobiili TV kanaville... (Eikäkö hetkinen, kaipasiko joku moista?) Eipä kai tässä mitään. Pitäähän sitä aina jotain uutta olla innovoimassa, mutta kun tässä tapauksessa ollaan heittämässä peruskoulullinen lapsia pesuveden mukana.

Hommelin juju käy selville oheisesta esityksestä.
Eli tälle kiireisesti puuhattavalle rannekellotelkkarille mentiin sitten lupaamaan taajuudet 790-862 megaherziä, joilla sijaitsee koko Suomen ääni-immeisten langattomat järjestelmät.
Elikkäs tulevaisuudessa ei Pera enää vedä karaokea piuhattomalla kapulalla. Ei tosin presidenttikään pidä puheitaan moisilla vehkeillä. Eikä elvistele se suosikkibändisi kitaristikaan enää ilman piuhaa, saatikka muu
bändi vetele langattomien korvamonitorien varassa, joka meinaa paluuta kovempiin äänenpaineisiin lavalla, eli paskempaan soundiin yleisölle ja kuulovaurioita muusikoille. Eikä enää oopperaa, tahi teatteriesityksiä, joista jotain kuuluisikin. Ei ainakaan ennen, kuin kaikki bändit, teatterit, konserttisalit, elävänmusiikin ravintolat, konferenssipaikat, kaupat ja ideaparkit, puhumattakaan äänentoistofirmoista uusivat kalustonsa tulevaisuudessa. Ja lienee sanomattakin selvää, että noi vehkeet ovat kuulkaas aika pirun tyyriitä!
Onneksi ei muuten voitettu euroviisuja. Menis moisen häppeningin järjestäminen aika hankalaksi, ilman langatonta tekniikkaa. Tekniikkaa, josta meinas viimeksikin loppua taajuudet kesken.

Asiassa on menossa lausuntakierros. jotain tars tehrä:
Nytpä kaikki ko. laitteita omistavat, rekisteröimään oi. Itsekään en moisesta aiemmin tiennyt.
Ja tässäpä teille tutuille toimittajille jutun juurta näppärästi ammennettavissa. Wink wink! ;)

Kommentit

Lähetä kommentti

Suositut tekstit