Maanjärjestys

Katselin tuossa uutisohjelmaa Kiinan maanjäristyksen jälkihoidosta. Siellä joku ulkomaankommentaattori ja ammattitoimittaja hehkutti, miten Kiina nyt on kääntänyt kelkkansa ulkomaisten toimittajien kohtelun sekä asioista tiedottamisen kanssa ja että kyllä nyt kelpaa raportoida, kun ihan luvan kanssa saa. Jotta mahtava hommeli jne...

No onhan moinen perusasia, kuin sananvapaus toki hieno asia, mutta eiköhän Kiinan viranomaisilla ole tässäkin asiassa mielessään kansalaisten häätäkin enämpi lähinnä se, miten hyvä ajoitus moisella katastrofilla sattui olemaan. Ja mitä enemmä aiheesta puhutaan ulkomailla, sen vähemmälle huomiolle jää mm. Tiibetin tilanne.

Että sikäli aika naivia toimintaa ammattitoimittajalta. Toisaalta voihan se toki vetää pasmat sekaisin, kun Kiinalais-sotilaat suhtautuvatkin yhtäkkiä toimittajiin ystävällisesti.

World peace

Sellaista tiedotusluonteista asbaa vielä, että Plutonium74:llä on huomenna levynjulkkarit kutosella. Meikä ei sillä keikalla viä miksaa, vaan kenotan tuoppi kädessä yleisössä, mutta lauantainapa miksaankin telakalla. Niettä sinne kaikki paikalliset ja tuonne myös.

Kommentit

  1. Bändiä en kyä tunne, vielä, mutta koetan kammeta itseni paikalle.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit