Kesä update 0.2

Jotennii taas on niin ulkoilma-ihmiseksi heittäytyny, ettei ehtis millään avautua tekemisistään. Mut jos ny nopeesti kuitennii.
Sitten viimekuuleman, olen mm. viettänyt perjantai-illan sohvalla. Jota ennen kannoin noin pari tonnia pähkinöitä. Vaimolla oli duunissa omituinen työvoimapula, mikä ei ehkä ole vapun jälkeen kovinkaan yllättävää. Noh miehenä sitten käyttelin lihaksiani ja kiitin itseäni, ettei ollut kankkunen.
Lauantaina pyyhkäsimme Jarin näyttelyavajaisiin. Marinadi saa hoitaa raportoinnin. Mutta sen verran sanon, että yllättävän hyvejä kuveja ja sittennii vielä, että yllättävän huuruiset avajaiset. Illan päälle päädyimme vielä flemarille avattuun uuteen baariin, jota kutsuttiin Tokio:ksi. Sieltä sai sushia(kin). Hyvä meininki, voin suosittaa.
Lauantain jälkeen tuli sunnuntai. Hikoilimme helteessä...

Menin siinä sitten kännipäissään lupaamaan rakentaa kaverilleni uuden pyörän, jolla päsee kaupunkiolosuhteissa vauhdikkaasti ja joka vieläpä on tyylikäs. Tämän johdosta kävin eilettäin hakemassa kierrätyskeskuksesta pari raatoa, joista pitäis mennä dusaamaan yks päräyttävä. Elikkäs, eiku maalikauppaan ja rassaamaan.

Kuvassa onnellinen taiteilija paukuttaa lahjaolkaimiaan.
Jari

Kommentit

Suositut tekstit