Vknlppu

Olipas veikeä lauantai. Kometan keikkaa pukkas pitästä aikaa, jonka jätkät heittivät semilegendaarisessa factoryssa, ihan tuossa korttelin päässä kotoamme, joten oli helppo käydä pyynnöstään paneen soundit kohilleen. Paikan oma jäägerin kyllästämä tiski oli tosin korvattava jätkien treenikseltä tuodulla behringer-merkkisellä laatukamppeella. Paikan kaiuttimistakin oli suurin osa elementeistä lähes ehjinä eikä kaljakaan ollu kauheen väljähtynyttä! Joten mikäs siinä oli rokatessa. Ikinä en oo muuten tuossa mestassa kuullu keikan jälkeen yleisön kehuvan kilpaa soundeja! Pidetään se perustaso tarpeeksi alhaalla, niin ei tule pettymyksiä :D
kometa factory2


Vaimokin sai samalla vihdoin lipastonsa, jonka nappasin Oulussa käydessäni porukoilta auton perälle. Sen jälkeen se on käynyt mm. Turkkusessa.
Melkolailla siistimpi tilaratkaisu kuin entinen romuvuori. Mitatkin olivat kuin puusepän jäljiltä!

Kommentit

  1. Hei mutta onpa tuo lipasto tosiaan ku tehty tohon nurkkaan. Siellä salongin puolellahan mahtuu nyt vaikka pitämään tanssiaiset! Täälläkin on ollut kevättä rinnassa ja vanhaa rompetta lentänyt kierrätykseen ja järjestystä pidetty yllä muutenkin.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit