Turkkunen sentäs

*Tää on melkosta audiorunkkausta. Pahoitteluni*

Turkkusessa oli kova meininki, vaikka roudaus olikin ihan naurettavalla tolalla. Kolme pakua ja yks henkilöauto ovien edessä. Ei mahu, mutta silti mahtu. Soitimma siellä alakerran uudella puolella. Ihan kiva mesta, vaikka olis toivonu noin niinku akustiselta kantilta, että mestan kokolattiamatto olis ollu pahaa unta. Tai olis edes ollu asiallisempaa kaikulaitetta kehissä. Eipä sillä, tuvasta löytyi pahamaineista Aura-diudia. Mä en varmaan pääse sinuiksi sen kanssa ikinä. Periaattessa se soundaa ihan hyvältä kun kaikki parametrit täyttyvät, mutta ei sillä mielellään rokkia miksaa. Sen dynaaminen taajuuskäyttäytyminen on jotenkin sekava. Kumisee ja komottaa, muttei kuitenkaan. Kihisee ja on tunkkanen, muttei sitäkään jatkuvasti. Jotenkin noissa laatikoissa on vahva insinöörismiehen teoreeman haju.
Nyt tuli ajeltua koko ajan limittereitä vasten, jotta sais kamoista löysät pois, muttei kuitenkaan liikaa ettei häviä dynamiikka kokonaan. Vähän sellasta saturaatiopisteen ettimistä. Tiedän eräänkin äänimiehen ja pari insinööriä, jotka olis soittanu valkotakkiset jos olisivat olleet näkemässä, mutta ei voe midis. Minä miksaan korvillani enkä spekseillä.

Nillin nillin. Oli tosi hyvä keikka ja mukavata kaikinpuolin. Jengiäkin oli eksynyt paikalle mukavasti ja talon ukkeli oli mukava tapaus.

Kometa Turku

Kommentit

  1. Et olisi paremmin voinut kuvailla kyseisten paskapurkkien ominaisinta soundia. Juuri noin se menee. Kyse on käsittääkseni kampasuodinefektistä, mutta siitä osaisi kertoa paremmin joku muu kuin meitsi.
    Erään äänimiehen sanoin: "jos sepät joutuu ees ylipäätänsä kelaamaan tällaisia asioita, niin onhan siinä oltava jotain pahasti vialla!"

    Saisko ne jotenkin hoidettua pois oikeiden vehkeiden tieltä..?

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit