Runding

Reissu on lusittu ja kivaa oli. Ainoa takaisku oli se, että Sydän sydämen laulaja/kitaristilta pamahti umpisuoli, joten osuutensa keikoista ei onnistunut. Bändi on täten nimetty uudestaan suoli-suoleksi. Tästäpä johtuen mm. seinäjoen keikka jouduttiin perumaan, jota sitten kuopiossa päiviteltiin, jotta mitäs ny. Ei jotenkin hotsittanut jäädä kuopioon välipäiväksi istumaan baarissa. Nooh, kinnunenhan pani sitten ko. päivän aamuna pikkukrapulassa puhelimet kuumiksi ja onnistui lopulta hoitamaan pistokeikan pieksämäelle. Sinne kuppilan nurkkaan kamat heitettyämme kävimme vielä tinkaamassa paikalliselta nuorisoseuralta pikku äänentoiston, mikserivahvistimineen. Mikkiständejäkin oli mahetsut 2 ja puoli. Jotenkin oli siinä kasaillessa itellä vähän haikea fiilis, kun testaa linjoja jotta "tsöh tsöh, yksi, kaksi" tiedättehän, niin vierestä huuteleepi keski-ikäinen tanakasti tankannut pirkko, jotta "tsöh tsöh, kolme neljä rähärähärähä" ja kaverit käkättää päälle. Eipä siinä. Huumoria se on paskakin huumori. Tsekin jälkeen kävelyllä painuimme hotelli savonsolmun baariin istumaan. Ihan Kubrikin mesta. Käykää yytsiin jos vierestä menette!
Saniteetti
Noooh. Keikkahan olikin ihan kipee. Paikalle oli lyhyestä varoitusajasta huolimatta valunut kiitettävästi nuorisoa ja vanhusta. Ja nehän tykkäsi.
Meinas muuten mennä kaljat väärään kurkkuun, kun Oksu tuli puuntakaa tervehtiin. Toisen kerran meinasin tukehtua, kun hän kertoi olevansa vapaalla! Siis perjantaina!!!
Rumpalj

Kyllähän sitä muutakin ihmeellistä tapahtuipi, muten nyt jaksa tässä referoida ihan kaikkea pieruhuumoria. Sanonpahan vaan että kometan kavereiden kans on kiva kiertää, kun ne on ihan yhtä hölmöjä jätkiä kuin itse. vattalihaksiin sattuu, kun tuli naurettua viis päivää putkeen. Oulussa oli kans kiva käydä, semminkin kun oli taas vanhat kaverit koolla
.
Nyt pitää lähtä maksamaan zoomin H2 taskuäänitintä pois, minkä kävin lähtiissä hakemaan soundatalta mukaan. Kiva kun luotto toimii. raporttia vehkeestä seurannee myöhemmin.
Jallu

PS: Pankaapa nyt helvetti soikoon se sampopankin verkkopankki kuntoon!
Pälli räjähtääpi ja perse aukeilee!

Kommentit

 1. Savonsolmu on ihan mahtava. Toivottavasti tajuavat suojella koko sen interiöörin. (Eivät varmasti.) Huoneissa tummat kokolattiamatot ja koko sisustus ehtaa Kekkoslandiaa. Käytävillä spykedeelisillä kuvioilla varustetut lattiat ja ravintolassa katto, siis hieno, ei että sellainen ylipäätään.

  VastaaPoista
 2. Eiköhä nuo jallut ehitä viel kostaa. Ja Solmuha ei häviä mihinkää ku kukaa ei siihe ikinä satsaa. Ja siin käytäväl kävelles tulee miulle aina migreeni niist matoist.

  VastaaPoista
 3. Juu, allekirjoittanut oli keikalla Savonsolmussa viime perjantaina! Huipputyylikäs mesta.

  VastaaPoista
 4. Pitää kyl vielä hehkuttaa sitä Savonsolmun kattoa, ihan törkeen hieno!

  VastaaPoista
 5. On se!
  http://www.flickr.com/photos/jazmanaut/2380041492/

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit