Piimä on hyväksi vatsalle ja kielelle

Selittäkääpäs tietämättömälle: Minä kun luulin että Stubi on valittu eurooppaan edustamaan Suomea kansan taholta, niin miten se voidaan kesken tehtäviään napata sieltä poikkee noin vain? Ei sillä että asialla olis mulle kauheesti väliä, mutta on aina kiva tietää, jos ei tiedä.

Kevät tulla kelekuttaa. Oli eilen mukavan rento päivä. Kruiseri alle ja tallentamaan maailmaa. Valoisia kuvia tuli pari, mutta ääntä tarttui muistikortille enämpikin.
Perinteinen juna, hissi, sählypeli, kauppahalli ja kaivinkone nyt ainakin. Sitä kaivuria äänitellessä se ukkeli sieltä kopista rupes huuteleen että:

"-Melunvoimakkuuttako mittailet?"
-"Eiku äänitän"
-"öö jaa, mihin tarkoitukseen?"
-"Omaksi ilokseni."

Sitten se kattoo mua kuin hullua ja jatkaa hommiaan.
Kotona nauhaa kuunnellessani kekkasen että se kuuli varmaan metelin läpi vähän väärin ja luuli että mä mittailin äänien (en melun) voimakkuuksia omaksi ilokseni.

Ei vaan, nyt pitää lähtä hommeleihin studiolle. Järjestyshäiriön uus levy vaatii rennyharlinointia, elikkäs miksausten uudelleensointi olisi kyseessä. Tiukka aikataulu ja budjetti. Ei siis mitään uutta, sitten viime ja toissa julkaisunsa. Oppiikohan ne ikinä?
Onneksi on hyviä biisejä, niin säilyy tekeminen mielekkäänä.

PS. Huomenna ollaan Kometan kaa turun klubilla keikillä. Tulukee oi!
Bright light

Kommentit

  1. No siksi, että Suomen Valtioneuvoston jäsenten, eli siis ministereiden, on oltava "vain" rehellisiksi ja taitaviksi tunnettuja Suomen kansalaisia, muita vaatimuksia ei sinällään ole.

    Tälläkin hetkellä Vihreiden ministeri (ja pj.) Tarja Cronberg ei ole kansanedustaja. (Tosin oli eduskuntavaaleissa ehdolla ja jäi rannalle lähinnä vaalijärjestelmän "piiloäänikynnyksen" vuoksi.) Myöskään Pekka Haavisto ympäristöministeri-kaudellaan ei ollut kansanedustaja.

    Ahon hallituksessa (1991-1995) vaihtui myös ulkoministeri Heikki Haaviston sairastuttua yllättäen. Hänen tilallaan toimi ulkoministeriön virkamies Paavo Rantanen, ns. "ammattiministerinä" 70 päivän ajan. Lipposen hallituksissa maatalousministerinä taas toimi Kalevi Hemilä eduskunnan (ja tavallaan) myös poliittisen järjestelmän ulkopuolelta.

    Nimim. Parempi Stubb pivossa kuin kaksi Häkämiestä orrella

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit