Soitetaan mitä halutaan?

Olettekos vielä lukeneet uusinta Rumbaa? Siellä tuo Suomen rock-taivaan supersankari Kometa, otetaan levyineen avosylin vastaan levyarvioissa. Jälleen kerran. On se jännä, että aina kun jengi kuulee ekaa kertaa Kometaa, tai näkee bändin livenä, ne menee ihan pähkinöiksi.
Menisivät levyostoksillekin :D

Oispa siistiä kun nämä suomalaiset tissiposkiradiot uskaltaisivat soittaa muutakin musiikkia, kuin mitä muutkin kanavat tehorotatoivat listoillaan. Oikeasti, jos musassa on pienintäkään epäselvyyttä genrerajojen suhteen, on se liian... "niimmutkuemmäoikeintiedä...oiskotäänysitliianvaikeetameille...kohderyhmäajattelu...."

Aaargh! Mulla menee hermo. Eräskin rokkiin keskittynyt kanavakin voisi vaihtaa "soitetaan mitä halutaan" sloganinsa "soitetaan mitä muutkin haluavat" tai suoraan "aliarvioimme yleisöämme." Sitten kun joku vähän kimurantimpi orkesteri, kuten Mars Volta tms... menee myymään tsiljoona levyä, niin se onkin "siis tosi hieno homma, et jotku uskaltaa tolleen... tietty me ollaan messissä" Mutta mistään ei vittu opita ikinä!

Ääh, ei tän postauksen pitäny olla tällanen purkaus, vaan hyvän vastaanoton hehkutus, mutku...
Eniveis. Tsekatkaas poikain uus video:

Lesser of Two Evils

Kommentit

 1. Tohon samaan syteen liittyy vielä seikka, josta Martti "Texicallin Martsa" Heikkinen kerran valaisi: Ammoin aikoina ennen soittolistoja (lue 80-90-luvut) kannatti Suomessa lähes levyn kuin levyn julkaisu, sillä lähes kaikki jossain määrin asialliset tuotokset saivat radiosoittoa ainakin Radio Suomen paikallistasolla. Ja Gramexit lauloivat myös levy-yhtiön taskuun. Ei näin enää.

  Yleisradion saisi minun puolestani räjäyttää - jos se ei hoida suomalaisen kulttuurin "vaalimista", vaan koettaa lähinnä apinoida kaupallisia kilpailijoitaan, niin mitä vdun väliä sillä on.

  /vaahto

  VastaaPoista
 2. Tais olla Nova, josta todettiin että Egotripin Leevi-coveri Rin Tin Tin on "liian pysäyttävä" heidän soittolistalleen...

  VastaaPoista
 3. Vaan räyhäkkää vetoa on tuo Kometa.

  VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit