keskiviikkona, helmikuuta 13, 2008

Rokkia ja sexuaalivalistusta

Torjantaina, ystävänpäivänä 14.2 olis ny sitten vihdoinkin ne Kometan, kauan odottamamme levynjulkkaribileet kutosella. Tiedossa ainakin tiukkaa livemättöä bändiltä, joka ei toudellakaan jätä ketään kylmäksi. Hääbändinämme toiminut orkesteri sai kaikki tanssimaan vauvasta vaariin. Tietysti jos et koe kuuluvasi ihmisrymään tuolta väliltä, niin voit hyvillä mielin skipata. Kaljarahan lisäksi kannattaa kukkaron pohjalle tosiaankin jättää hieman ylimääräistä ko. plattaan ja tietennii hihamerkkikin on saatava. Paidoistakin on ollu jotain puhetta. Jäbät on tänään muutenniin haastateltavana Radio Helsingissä klo-15:00 ->.
Kometa nosturissa

************************

Pitänee myös kantaa kortensa kekoon tähän jälleen kerran ajankohtaiseen sexuaalihäirintä keskusteluun:
Jos epämiellyttävä mieshenkilö lähentelee, niin ensin varoitetaan suullisesti.
Jos tämä ei auta, tahi lähentely on fyysistä, napataan kulkusista kiinni ja puristetaan kunnolla ja pitkään. Itse tartuntaoperaatio käy kätevästi, kun kiveksiä lähestytään hitain ja pehmein liikkein. Tällöin uhrin sukuelimet tulevat tyrkylle automaatisesti.
Jos olet kuitenkin sen verran estoinen, että käsikopelo ei onnistu, voit myös sijoittaa polvesi kohteen nivusiin. Tässäkin tapauksessa rangaistuksen kipuaspekti saavutetaan mainiosti, mutta suorituksen nöyryytyskertoimet jäävät kertaluokkaa pienemmiksi.
Ja muistakaa:Mitä suuremmat nöyryytys/häpeäkertoimet, sitä pienempi jatkopuintiriski.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti