keskiviikkona, helmikuuta 06, 2008

Memitsuikka

Pygmeistä parhain kutsui minut kirmaamaan kanssaan meemien ihmeelliseen maailmaan. Kaikkea pitänee kokeille edes kerran.
Haaste menee näin:

Siis ideoi 5-10 kurssia, joille haluaisit osallistua, ja haasta viisi muuta jatkamaan meemiä. Koska kurssille on kuulemma kivempaa osallistua kavereiden kanssa, ota omalle kurssilistallesi mukaan yksi haastajasi kursseista, jolle haluaisit myös osallistua.

Esko Valtaojan vetämä "johdatus luonnontieteisiin, tms."
itseasiassa mikä tahansa kurssi, jossa olis mahdollisuudet päästä jälkeenpäin kaljalle tuon miekkosen kanssa, olisi varmasti väärtinsä väärti.

Top Gear- Testataanpa näitä naurettavan hintaisia super-autoja suljetulla lentokentällä, jookos?
Tiedän. Melko ristiriitaista käytöstä mieheltä, joka vastustaa ylenpalttista yksityisautoilua ja jolle citymaasturit edustavat itsekkään ajattelun pahinta laitaa.
Mutta kun ei ihan kaikessa saa olla järkeä!!!
Seuraava AUX-kerhon iltama.
Nämä studiotyöläisten omin pikku kätösin toisilleen rustaamat työpajat, lähtevät aina ennemmin tai myöhemmin pikku lapasesta ja päätyvät lopulta lostariin.
Silti niissä tulee opittua ja vaihdettua ajatuksia ihan älyttömästi. Liian harvoin vain ovat he.
Ilta Mike Pattonin kanssa.
Tähän workshop-tyyppiseen kurssiin osallistuisi erittäin tarkkaan valittu joukko muusikoita ja äänihörhöjä, jotka linnottautuisivat viikoksi johonkin keskiaikaiseen linnaan rakennettuun studioon tekemään levyä tyhjästä.

Kauheen vaikeata keksiä itselleen tarpeellisia kursseja, kun on näin sivistynyt...

Opi useita kieliä ja tule samalla aikidon suurmestariksi(ilman velvoitteita)-kurssi.
Tää lienee aika itsensä selittävä?

Ja että millekö Pygmin kurssille hanakimmin osallistuisin? Paha mennä sanomaan, kun kaikkia käsittelemiään aiheita olen harrastanut taajaan. Mä menisin avoimeen opistoon, johonkin tampereleiseen baariin dokaamaan pygmin kanssa ja tenttisin noi kaikki.

Mukaan ko. meemiin haastan mukaan kaikki blogaavat lukijani amerikkalaisen demokratian arvolla.
Härveli

1 kommentti:

  1. Avoimessa opistossa voi olla kovat kurssimaksut ja paluu arkirutiineihin voi maistua kissanpauskalta, mutta onhan se opintojen valopuolia, jos ne vievät kaljan ääreen.

    Kiinnostavaa lukea mitkä asiat houkuttavat, itse harhauduin totisuuteen ja sellaisten asioiden jankkaukseen, joita yritän itseopiskeluna paukuttaa päähäni.

    VastaaPoista