torstaina, helmikuuta 28, 2008

Käsitöitä

Tämä päivä on mennyt käsitöitten parissa. Toiseen, ns. kovisten pyörään tuli postissa takarengas gummeineen, jonka asensin paikalleen ja jonka kävin naapurissa täyttämässä. Hankalaa muuten panna kompressorilla paineita kohdilleen, kun vanteessa on ihan tuhottomasti pinnoja. Ei mahu sormet sekaan. No jokatapauksessa nyt näyttää ja tuntuu peräpää hyvältä.
Keula tosin huutaa nyt kans uudistamista. Suo siellä...

Toinen projekti tälle illalle on ollut vaimon cruiserin dekoratsiuunien suunnittelu ja toteutus. Etulokariin leikkelin hälle kukan ja takalokariin tein vaimon piirrustuksen mukaan kissimirrin. Rokkiraidoitus toi vielä kummasti kolmiulotteisuutta kehiin ja sitten pitikin jo lopettaa, kun rouva oli sitä mieltä ettei hän halua liikaa krumeluureja menopeliinsä. Mitä mää sitten koristan???!!!
Täytyy saada äkkiä se oma kruiseri työn alle. Löytyis vain se runko jostain.

Cruiser

2 kommenttia:

  1. DÄÄÄMN. Hieno ja kiiltävä, kelpaa ajella

    VastaaPoista
  2. Hienohan se. Onneksi on tilava keittiö. Nyt vaan piirustuslaudan ääreen suunnittelemaan runkoa ja jos ei muuten niin ainakin Raahe-citystä luulisi löytyvän pajan, joka taivuttelee sopivat putket. Sitten vaan jostain vanhasta pyöränraadosta rälläköimään kaikki hankalat osat (keskiö, ohjainlaakerin putki, taka-akselin hahlot yms.) talteen ja hitsailemaan uusi runko kasaan. Tekkee ite, niin saa semmosen kun haluaa ja pääsee vielä kaupanpäälle vaimon kanssa kevätcruisingille.

    VastaaPoista