perjantaina, tammikuuta 04, 2008

Seriöösiä shoppailua

Raahessa on ihan talvi. Silläpä emme päässeetkään vielä Tsadiin. Päätimmekin hengailla mestoilla vielä viikonlopun ja suuntaamme kotio vasta sunnuntaina. Eilen päätimme lähtä ratsaamaan paikallisia kirppareita, muttemme ehtineet kuin yhdelle, josta löytyikin sitten originilaalipakkauksestaan binatonen TV-peli seitkeetluvulta manuaaleineen päivineen pikkurahalla. Lisäksi jonkun kalmistosta tarttui mukaan pari pohjoismaista designiä edustavaa kuuskeetluvun lamppua. Mintissä kondiksessa tottakai. Anopille löytyi lisäksi älyttömän hieno Art decohko Ruotsalaisvalmisteinen botique peili-lipasto jostain 50-60 luvulta hinnalla, jolla ei normaalisti saisi edes peililasia.
Samassa paikassa meinasi lppua tosin usko jo ovella, kun joku kauppasi pokkana "antiikkikaappia" joka oli ulkonäöstään päätellen lojunut ladossa viimeiset viiskytvuotta. Siis siitä puuttui ovet ja laatikot. Nurkat oli mädät eikä siitä löytynyt suoraa kulmaa, tahi saumaa. Jotain suhteelisuudentajua hei!

1 kommentti:

  1. Mulla on samanlainen Binatone. Sekin oli kirppislöytö, tosin joskus yli kymmenen vuotta sitten. :) Manuaalia ei tullut mukana ja puuttuu tuo pelimoodin valintakytkimen nuppi kuten sultakin. Hieno ja eittäin addiktoiva laite!

    VastaaPoista