maanantaina, tammikuuta 21, 2008

Aelita

Olipas keikka eilen! Cleaning Womenin pojat pyysivät nimittäin äänittämään Bio Rexissä tapahtuneen Aelitan elokuvasäestyksensä, joka noteerattiin hesarissakin muutamaan näytävään otteeseen. Jätkät soittivat hyvin ja leffa oli... ööö... hämmentävä. Juoni ja henkilöt poukkoilivat vähän miten sattuu, mutta kyllähän sen parissa ihan viihtyi sen parituntia. Kokemusta auttoi kyllä kummasti se, että pojat soittivat ihan pirun hienosti ja kyllä siinä leffassa sentään oli hienot lavasteet ja puvustukset, unohtamatta messevää propagandaa.
Aloitus viivästyi jotain vartin, kun leffaa pakkautui katsomaan ihan älytön määrä jengiä. Piti ottaa aitiotkin käyttöön, että porukan sai mahtumaan.
Sama show on muuten koettavissa tänään Joensuussa ja huomenna kuopiossa. Jos olette hollilla, niin suosittelen lämpimästi! Niin ja tietty jos noi ei natsaa, niin Lauantaina ollaan vielä Luxemburgin sinfoniahallissa. Sinne sitten viimeistään.

Pitää vielä kehaista uudenmaan kiertuetekniikan väkeä loistavasta asenteesta.
Paikalle alunperin vuokrattu Nexon alfa-PA oli jäänyt tienpäälle jonkun bussin lauettua, joten äijät valuivat henkilökohtaisesti paikalle ja kiskoivat ylös Nexon line-array setin samaan syssyyn. Ja mikä hienointa, ei valituksen sanaa! Hyvällä hengellä ja loistavalla soundilla siis mentiin.

1 kommentti:

  1. "Sama show on muuten koettavissa tänään Joensuussa ja huomenna kuopiossa. Jos olette hollilla, niin suosittelen lämpimästi!"

    Thänks, ohi meni, vahinko... olin näissä omissa jutuissa ikään kuin keskittyneenä.
    Ja yöllä löysin sattumalta Tuubista Tanskan TV:n Led Zeppelin-studioliven vuodelta 1969. 35-milliselle filmille näky olleen taltioitu, sitten unohtu menot.

    VastaaPoista