Turkulaisia sammakoita

Voe mahoton mikä keli oli eilen ajeleskella turkkuseen, muttei läheskään niin paha kuin takaisin tullessa. Paluumatka Turust Stadiin kesti neljä (4) tuntia!!! Vettä, räntää sammakoita ja muita pieneliöitä tuli vaakatasossa.

Turkkusen sali oli oikein mainio pikku paikka. hyvä akustiikka ja kaikkee. Tosin, jos kyselen paikalta etukäteen, että mitäs äänentoistokalua mestoilta löytyy, niin voisi myös kuvitella että ne listatut laitteistot olisivat toimintakuntoisia, toisin kuin nyt oli subbareiden laita.
Myöskin sellainen pikku asia panee harmittamaan, että jos me maksetaan(!) paikan valomiehelle siitä hyvästä, että se käväisee mestoilla paneen meille valmiiksi punaiset kalvot talon lamppuihin, niin se hoitaisi asian niin että se toimii. Ei oo kauheen pro, että roudarinteippivirityksensä(!!) pettävät kesken joulukonsertin ja puolet lavasta pamahtaa kesken herkän tunnelmapalan kirkkaan valkoiseksi!!!

* * * *

Tänään panin tilaukseen mäkbuukkiini uuden, huippunopean, iskunkestävän ja kaks kertaa isomman kovalevyn, täydet muistit ja lisäksi vanhalle kovikselle usb-kotelon. Koko paska alta kahden sadan. Jumalation, mitenkä on tullut raudan hinta alas! Pelkkä moinen muistin lisäys olis aikoinaan koneen oston yhteydessä tullut maksamaan reilut 600€. Kerrankin näin päin.

Kommentit

  1. Subbasiahan sanoit ettet tarvitse, joten korjasin ne pois. Ja kyllä niistä checkatessa ääntä lähti.

    VastaaPoista
  2. No se oli sen jälkeen, kun olit ensin sanonu, että niissä on jotakin häikkää.

    VastaaPoista

Lähetä kommentti

Suositut tekstit