maanantaina, joulukuuta 17, 2007

Summarum

Tänään lähtee joulukonserttikiertueen viimeinen viikko. Tiistaina akapellaa Nurmeksessa, keskiviikkona joensuussa, torjantaina Jyväskylässä. Perjantaina vapaapäivä ja lauantaina vika keikka Helsiingin Agricolan kirkossa. Sit sunnuntaiksi pohjoiseen jouluilemaan ja hankkimaan ähkyä. 30.12 vielä vuoden viimeiset löysät pois free jazzia soitellessa Oulun 45 specialissa ja sen jälkeen kokonainen viikko ihan vain oleilua, kunnes taas alkaa levyn miksaukset Plutonium 74:sen kanssa.
O
llut kyllä erinomainen vuosi. Kaikki studiohommelit on ollu törkeen hyvien bändien kanssa ja on saanu tehdä sellaista soundia kuin on halunnu, ilman kompromisseja. Keikkaakin on pukannut silleen sopivasti, että leivän, juuston ja laatupunkunkin syrjässä on pysynyt kivasti, muttei kuitenkaan ole ollut liikaa duunia, että vallan olis stressannut. Sitä toki edesauttaa myös vaimon pomohtaminen palkankorotuksineen.
Naimisiinkin sitä tuli vihdoin päästyä vaivaisen kahdeksan vuoden koeajan jälkeen. Se on muuten helvetin hyvä juttu! Jos joku väittää, että parisuhde muuttuu tylsäksi rutiiniksi heti naimisiinmenon jälkeen, ei kyllä tiedä mistä puhuu. Meillä ainakin onni kukkii entistä enemmän. Välillä meinaa ihan pakahtua!

2 kommenttia:

  1. Tervetuloa pohjolaan, taijanpa laittaa glögikattilan valmiiksi tulille :)

    VastaaPoista
  2. Tängjuu. Varmasti on lämpimänä sitten kun pääsen sinne asti :D

    VastaaPoista